Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
07 Eylül 2010, 02:53:25 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 17   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: işte sohbet odası:))  (Okunma Sayısı 26906 defa)

OpireeMuckkek, Clalamerentee, Beryfaify, newscrpx, NikkyRuNg, Obeboarydrogy, onbshieyteam, Vargainaxanda, Doksannesia, ManickossDaronn, SeekDoumourne, Galkircuncara, helenaprincesss, dernixzw, ViodiaNic ve 261 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 20 Ağustos 2007, 16:20:15 »

Selam melekyarim com  üyeleri nasılsınız bakam gününüz  nasıl geçiyor?
Özgül

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 240

Kayıt tarihi 19 Ağustos 2007, 11:41:05

Ağustoslar da üşüdünüz mü hiç...?

Durumum:

« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2007, 16:26:14 »

ayy efendim selamlar teşekkür ederim sizi gördük daha iyi olduk gününmüz çok güzel gececek sayenizde ama bu mu sohbet odası pehhh Tongue:P:P:P beğenmedimm Cheesy:D:D

Duydum ki bugün ağlamışsın bir köşede, kimselerin görmediği sızılarda kavrulup, çökmüşsün tenhalarda, sevdanın gamları vurmuş can evinden seni,son konuştuğumuz yerleri gördükçe...
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2007, 16:28:29 »

portal ana sayfasında  ki sohbeti diyorsan  o zaten var Smiley))) buyur  sohbet  linkii http://www.melekyarim.com/chat/

bol sohbetler   iyi olmanada sevindim dilerim hep iyi olursun

nerden katılıyorsun  Özgül
Özgül

*

Başarı Puanı +0/-0

Durumum:

« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2007, 16:31:01 »

hayır ana sayfadakini demedim. siz başlık açmışsınızya işte sohbet odası diye ben onu kast etmiştim. ve sadece espri yapmıştım. neyse önemi yok. anlaşılamamışım. sivas tan katılıyorum çok sevdiğim bi arkadasımın önerisi ile o daha katılamayacakmış ben geldim onun yerine.

Duydum ki bugün ağlamışsın bir köşede, kimselerin görmediği sızılarda kavrulup, çökmüşsün tenhalarda, sevdanın gamları vurmuş can evinden seni,son konuştuğumuz yerleri gördükçe...
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2007, 16:36:05 »

hımm  hoş geldin  sen;  onun yerine.... ama................... hiç kimse  onun yerini tutamazkiii
Özgül

*

Başarı Puanı +0/-0

Durumum:

« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2007, 16:39:26 »

tabiki haklısın. kimse kimsenin yerini tutmamalı zaten. ben onun yerini doldurmak için burda değilim. sadece  bi konuşma anında tavsiye etti, hoşça vakit geçirebileceğin güzel bi site dedi ve bende geldim. umarım misafirperversinizdir....

MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2007, 16:41:17 »

üyelerimize saygımız sevgimiz sonsuzdur  burası  Melekyarim.Com ailesidir  kapımız herkese açık her misafirin aramızda yeri vardır sevgi saygı çerçevesi içinde  olduğu sürece  kapımış uçan kuşa bile açıktır.............
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 20 Ağustos 2007, 16:42:12 »

arkdaşlar  chat  bölümüne girsenize azcık sohbet edelim... tüm üyeleri bekliyorummm
http://www.melekyarim.com/chat/
Özgül

*

Başarı Puanı +0/-0

Durumum:

« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2007, 16:43:12 »

teşekkürler melekyarim. bende güzel katılımlarla katkıda bulunup siteye renk katacağıma inanıyorum. haydi kolay gelsin ve başarılar hepimize o halde;)

MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 21 Ağustos 2007, 10:38:59 »

Selam millet günaydın 
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 21 Ağustos 2007, 10:40:37 »

as günaydın nerdesin be saat kaç oldu...... Cheesy Cheesy Cheesy
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #11 : 21 Ağustos 2007, 10:57:15 »

valla  işlerim vardı evden bi geldim arkdaşlara takıldım biraz geç kaldım:))) senin gibi sabahçı değiliz hahahha
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #12 : 21 Ağustos 2007, 10:58:11 »

eeeee senin gibi kendi işimin patronu olsam bende öğleye gelirdim işe..........
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #13 : 21 Ağustos 2007, 10:59:58 »

bence sen   geç git  işeee biraz kaytarma  yap Smiley))
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #14 : 21 Ağustos 2007, 11:01:03 »

bensiz olmaz burası malesef kaytaramıom.........
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 17   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.118 Saniyede 41 Sorgu ile Oluşturuldu