Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 13:40:54 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeterince uyumama kalbe zararlı  (Okunma Sayısı 873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« : 14 Haziran 2007, 08:51:22 »

Yeterince uyumama kalbe zararlı   Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

CHICAGO (İHA) - Kronik uykusuzluğun kalp krizi ve kalp ve damar hastalıkları riskini arttırdığı bildirildi.

ABD'de Pennsylvania Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılan bir araştırma, uzun süre devam eden uyku kaybının sadece dikkat kaybı, sinirlilik ve benzeri problemlere yol açmakla kalmayıp aynı zamanda fizyolojik rahatsızlıklara da yol açtığını ortaya koydu. Araştırma kapsamında gönüllülerin önce günde 10'ar saat, sonra da 4'er saat uyutulduğu, elektrokardiyogramlarla yapılan incelemede, yeterli uyuyanların kalplerinin daha hızlı attığı, uyku eksikliği olanlarda ise kalp atışının önemli ölçüde az olduğunun tespit edildiği kaydedildi.

Araştırmacılardan Siobhan Banks, kısa süreli uykuların kalp ve damar hastalıkları riskini ciddi şekilde arttırdığını ve bunun ölüme yol açabileceğini ifade etti.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2007, 09:18:24 »

vaybeee ama ben yeterince  uyumuyorum  8 saat  anca yatabiliyorum Smiley
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2007, 10:52:19 »

e memo bey zaten 8 saat en ideal uyku süresi daha ne uyuyacan yawww. yeter bu kadar uykuuu zatennn uykucuuuuuuuuuuuuuu
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2007, 12:17:44 »

melekgülom  en az  10 saat  uyumam gerekir  yoksa gözlerden olcam:D
ByAcarAjanS

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2007, 13:20:48 »

Deseniz Ben Yırtım Pacayı Dünde 2 Saat Uyuyorum
hahahahaha
sessiz_peri

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2007, 13:26:28 »

eeee desenize benim kalbimmmm  büyük hasarlar icinde   
gün gelir 2-3 gün uyku yüzü görmedigim olur (cok siklikla)
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2007, 15:19:03 »

e uyu memo neden uyumuyosunn kii... gözlerden olma yazık sanaa.... erken yatt... erken kalkkk.. kaldıran mı war seni alla allahhhhhh....Tongue:P:P:)SmileySmileySmiley:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.222 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu