Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 13:36:20 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yemeklerden sonra yapılmaması gereken 7 şey...  (Okunma Sayısı 403 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« : 01 Temmuz 2007, 11:44:03 »

YEMEKLERDEN SONRA YAPILMAMASI GEREKEN 7 ŞEY !
• Sigara içmeyin : Uzmanlarca yapılan deneyler, yemeklerden hemen sonra içilen bir sigaranın 10 sigaraya eşdeğer olduğunu kanıtlamıştır (Kanser olma riski daha yüksek).

• Hemen meyve yemeyin : Yemeklerin peşinden yenen meyveler midenin havayla davul gibi şişmesine neden olur.

• Çay içmeyin : Zira çay yaprakları yoğun asit içerir. Bu madde tükettiğimiz gıdalardaki proteğinin hazmını zorlaştırıyor.

• Kemerinizi gevşetmeyin : Yemekten sonra kemeri gevşetmek kolaylıkla bağırsak düğümlenmesine ve tıkanmasına neden olur.

• Banyo yapmayın : Banyo yapmak ellerdeki, bacaklardaki ve vücuttaki kan akışını hızlandırır, böylece mide çevresindeki kan miktarı bu durumda azalır. Bu da midemizin sindirim sistemini zayıflatır.

• Yürümeyin : İnsanlar çoğu zaman, yemeklerden sonra 100 adım yürümek 99 yaşına kadar yaşamanızı sağlar derler. Gerçekte bu doğru değildir. Yürümek sindirim siteminin aldığımız gıdalardan besinlerin emilimini engeller.

• Hemen uyumayın : Aldığımız gıdalar yeterince sindirilemez. Bu durum bağırsağımızda gastrit ve enfeksiyona önderlik eder.

sağlıklı günler herkese
tubuli

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2007, 09:53:45 »

iyide yemek ten sonra ne yapalım,nerde aldın bu bilgileri arkadaş,yemek ten sonra ben ne yapıyorum biliyor musun?ya uyuyorum ya dauzanıyor tv falan seyrediyorum.çay da içerim meyva da yerim.genellikle ilk ellerimi yıkarım.
bide arkadaş yemekten sonra ne yapılır onları yaz,bu dediklerin doğruysa biz ya da sadece ben ne kadar sağlıksız yaşıyoruz.vay be
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2007, 11:04:55 »

paylaşımın için saol canım.....
ben bunları yapmıyorum ama yinede sağlıklı olmayı beceremiyorum  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2007, 13:05:31 »

ben onları yapmadan duramamki bence bir yalnışlık var yemekten sonra yapılması gerekenler olmalı:)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.209 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu