Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 12:37:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Unutamadığı Okulunu Onardı  (Okunma Sayısı 445 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« : 16 Aralık 2007, 10:29:33 »

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde eğitiminin bir bölümünü tamamlayan ve daha sonra yaşadığı köyden ayrılan hayırsever vatandaş, yıllar sonra unutamadığı okulunun iç ve dış onarımını yaptı.

İlçenin Aşağı Toklu köyünde doğan, ilköğretim ikinci sınıfa kadar burada okuyan ve şuan Ağrı'da Alev Güzellik Salonu işletmesinin sahibi olan Gülseren Yıldırım, çocukluk hayallerini gerçekleştirdi. Yıldırım, daha önce yaşadığı yerdeki insanlarını unutmadığını, maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu köyün okuluna yaptığı yardımlarla gösterdi. Yıldırım, okulun iç-dış boya ve sıva işlerini, çatı-baca onarımı, tuvaletlerin fayans ve tesisat onarımı, okulun çevre düzenlemesini yaptırdı.

Gülseren Yıldırım ile birlikte onarım yapılan okulu ziyaret eden Ağrı Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, böyle hayırsever insanların her geçen gün sayılarının artması temennisinde bulunarak, örnek davranışından ve duyarlılığından dolayı Gülseren Yıldırım'a teşekkür etti.

Daha sonra Yerli Malı Haftası sebebi ile öğrenciler, getirdikleri yiyecekleri köylerine gelen misafirlerine ikram ettiler. İl Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce önce öğrencilerin sorunlarını dinleyip sohbet etti daha sonra da kendi elleri ile yiyecekleri ikram etti. Okul ziyaretine Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Konyar da katıldı.

( alıntı )                                                                                                      iha.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.256 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu