Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 12:23:53 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türkmen öğretmen fuhuşta yakalandı  (Okunma Sayısı 338 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 27 Şubat 2008, 01:16:11 »

Türkmen öğretmen fuhuşta yakalandı
      Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)

ANTALYA'da bir ihbarı değerlendiren polis, 1'i Türkmen, 2'si Gürcü 3 hayat kadını ile bu kadınları erkeklere pazarlayan 4 kişiyi gözaltına aldı. Türkmen hayat kadınının ülkesinde öğretmenlik yaptığı belirlendi.
      Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ni arayan bir kişi, Sanayi Polis Merkezi binası üzerindeki ‘Size yardımcı olabilmemiz için, lütfen bize yardımcı olun’ yazısından etkilendiğini söyleyerek, “Tahılpazarı Mahallesi Çatalköprü Caddesi, Hasibe Bağlı Apartmanı birinci katında yabancı uyruklu kadınlar erkeklere pazarlanıyor. Ben de müşteri olarak gitmiştim, oradaki kızların zor şartlarda çalıştırıldığını gördüm. O yazıyı da görünce hem kadınları kurtarmak, hem de size yardımcı olmak istedim'' dedi. İsim vermeyen ihbarcının telefonu üzerine Ahlak Bürosu ekipleri bildirilen adresi bir süre izledikten sonra gece yarısı eve baskın düzenledi.
      Baskında Türkmen asıllı öğretmen Gülalek Sylabova (27), Gürcü asıllı kuaför Marina Lobzhanıdze (28) ve Nana Kankia (26) binanın çatı katında, bu kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen Sedat G., Hüseyin K., Musa B. ve Serkan T. ise ev içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Yabancı uyruklu kadınlardan Türkmen Gülalek Sylabova, ifadesinde ülkesinde öğretmen olarak çalıştığını, ancak para kazanması gerektiği için Türkiye'de fuhuş yaptığını söyledi.
      Kadınlar günde ortalama 15 erkekle 60 YTL karşılığı birlikte olduklarını, paranın yarısını kendilerinin, diğer yarısını ise satıcılarının aldığını söyledi. Polis olayla ilgili biri karı koca olmak üzere, 4 kişinin daha arandığını kaydetti.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.157 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu