Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 11:17:23 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sözlerine Kandım...  (Okunma Sayısı 485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
temha_04

Ziyaretçi

Durumum:

« : 02 Ağustos 2007, 08:44:42 »

• Eskiden insanların sözlerine kulak verir ve söylediklerine inanırdım. Şimdi ise sözlerini dinliyorum sonra da yaptıklarını gözlüyorum. Davranışları sözlerini doğruluyorsa onlara inanıyorum.(Tsai Yu)

• Şimdilerde kulak verdiğimiz ve inandığımız insan sayısı o kadar az ki..Ne söz ehli kaldı doğru dürüst ,ne de hal ehli. Gariptir ki,insanlar ya konuştukları gibi değil ya da oldukları gibi konuşmuyorlar. Zamanla daha iyi anlıyor insan: Görünmek ve olmak arasında uçurumlar var.

• Siz de benim gibi misiniz? İnsanları kendiniz gibi bilir ve onlara güvenip inanır mısınız? Sonra ne mi oluyor? Hayal kırıklığı…Biz insanların sözünü senet bilip inanırken, onlar nasıl da sözlerini unutup çiğneyebiliyorlar değil mi?

selametle kalın...

canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2007, 10:29:45 »

Biz insanların sözünü senet bilip inanırken, onlar nasıl da sözlerini unutup çiğneyebiliyorlar değil mi?

kesinlikle çok haklısın valla ben hiç kimseye güvenmiyorum artık.sağol paylaştıgın için
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2007, 10:36:09 »

artık güvenmeyecem diyorum ama güveniyorum sonunda da sürekli hüsrana uğruyorum bunları tekrar tekrar yaşamaktan bıktım gerçekten inş şuanda güvendiklerimde aynı şeyi yapmaz.........
buna eminim ki insanların yaptıkları ile söyledikleri kesinlikle birbirini tutmuyo ne kötü dimi.... Cry Cry Cry Cry
saol abi ya çok güzel bi paylaşımdı........
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2007, 10:41:58 »

Ya arkdaşlar madem hepiniz bu kadar güvenmişsiniz  karşılığını almamışsınız?? Hiç düşünüyormusunuz acaba bizdede  hata varmı?   peki birileri hiç size güvenipte siz oonlara bir  yanlış yaptınızmı?? herkes  ben büyleyim şöyleyim demekle  olmuyor  önce kedninizi test edin derim lafım genel  kişisel değil

Tşkler... paylaşımlarınız için... Birinde bir suç  bulduysanız önce kendimizi test edelim...
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2007, 10:48:52 »

sana katılmıyorum neden başkasının suçunu kendimde arayayım ki hele de kendimden emin olduktan sonra.......
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.269 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu