Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 10:19:49 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Silgi Olsaydınız Kimleri neleri Silerdiniz?  (Okunma Sayısı 2038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 12 Temmuz 2007, 19:49:54 »

bir silgisin herşeyi silme şansın var neleri silersin ?

bir silgi olsam alin yazimi silerdim
ceylangs

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2007, 00:41:22 »

herkesin hayatında wardır mutlaka silecek we silinecek bişeylerii.... ben silebilseydimm eğer, hayatıma girmiş, tüm dost we arkadaş bildiğim ama yanlış olan insanların hepsini silerdim.. sevdiğim fakat benim olmayıpta  ona ulaşamadığım birini de silerdim... şu an yaşadıklarımı yaşamamak için.. aslında  tüm yanlışlarımı siler.... yeni baştan yanlışsız başlardım hayata... acı çekmek üzülmek kötü yaa... mutluluk warkenn... bana acı, üzüntü weren herşeyi herkesi silmek isterdim. amaaaaa hayal sadece buuuuuuuuuu... gerçeklerle baş etmeyi öğrenmeliyiz... silgi olarak değilde... gerçekten yürekten silebilmeyi öğretmeliyiz kendimize... ya da silinecek hiç bişeyi hayatımıza sokmamalıyız....
Gulaciya

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2007, 17:23:21 »

eğer  bil silgi olsaydı ilk önce  hayatımda  yaptığım yanlışlıkları hataları  silerdim   ceylan arkdaşımız  çok güzel bir  yorum yapmış  yürekten silebilmeyi öğrenmeliyiz..
ezyateme

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2007, 18:18:19 »

güzeli çirkine silerdim.askerde bana yazılan nübeti silerdim.sevdiğim kızdan alacağım hayır kelimesini silerdim.hiç sevmediğim dayımın bize ziyaretini silerdim.ak parti dışında bütün partilere başbakanlığı silerdim.saçlarını kızkandığım arkadaşımın saçlarını silerdim.kayın pederimin yakında benden alacağı başlık parasını silerdim.ali samiyen stadına giriş öcretini silerdim.yani türkiyeyi baya iyi yerlere getirirdim silmekle:)))))))) kendinize iyi bakınnnn  çoooooooookkk
jAsMiN

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2007, 23:39:43 »

Ya arkadaşlar hayatınızdaki yaptığınız hataları, kötü dostları, arkadaşları, tüm yanlışlarınızı ve hatta sevipte kavuşamadığınız kişiyi bile hayatınızdan silebilirsiniz bu çok zor deilki  Wink
haydi arkadaşlar silin hayatınızdakileri size zarar verenleri acı ve üzüntü çektirenleri hayata dört elle sarılın bu kadar güçsüz ve zayıf olmayın...
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2007, 09:48:47 »

belki kötü şeyler yaşadım ama yinede hayatımda olanları silmek istemezdim....
eğer silmek isteseydim tamamen kendimi silerdim......
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2007, 19:53:13 »

insanlık yaşantısını bozmak isteyenleri huzur bırakmayanları yalancıları dürüst olmayanları fitnecileri ve sevgi saygıyı bilmeyenleri hatta o kadar çok sayılacak şey varki bugunlük bunlar yeter:))
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2007, 15:36:54 »

güzeli çirkine silerdim.askerde bana yazılan nübeti silerdim.sevdiğim kızdan alacağım hayır kelimesini silerdim.hiç sevmediğim dayımın bize ziyaretini silerdim.ak parti dışında bütün partilere başbakanlığı silerdim.saçlarını kızkandığım arkadaşımın saçlarını silerdim.kayın pederimin yakında benden alacağı başlık parasını silerdim.ali samiyen stadına giriş öcretini silerdim.yani türkiyeyi baya iyi yerlere getirirdim silmekle:)))))))) kendinize iyi bakınnnn  çoooooooookkk
Allah iyiliğini versin kardeş  senden süper bil silgi olur  valla:))))
canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2007, 08:15:30 »

ben sadece ve sadece tek bi kişiyi silerdim..bütün hayat normal bence iyi olmadan kötü olmas.bide össyi olabilir:))))
Cadi3518

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2007, 16:30:58 »

silgi olsaydım dünyadaki tüm kötülükleri iki yüzlü insanları  sevipte ağlatanları ihanet edenleri  saymakla bitmez  hepsini silerdim ve   herkes  mutlu olurdu
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2007, 12:13:13 »

desene sayende herkes  mutlu olurdu cadılarıda  silermiydin:)))
SeNYuReGiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2007, 15:04:52 »

Ben olsaydim dünyada yanlis yapanlari  kisisel çikar pesinde olani  senin verdiğin sevgiye karsilik vermeyeni ve seviyorum deyipte sevmiyeni öncelikjle silerdim  çünkü bu dünyada silinecek çok sey var..
MeLeKYaRiM

Administrator

Başarı Puanı +150/-0

Üye ID: 1

Kayıt tarihi 10 Eylül 2008, 19:56:31

Durumum:

« Yanıtla #12 : 17 Kasım 2008, 17:02:57 »

bende snei silerdim fesih abee:)))

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.496 Saniyede 43 Sorgu ile Oluşturuldu