Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 10:12:45 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sigara paketinde ceset  (Okunma Sayısı 496 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 18 Eylül 2007, 19:56:07 »

Sigara paketinde ceset

İnsanları sigaradan vazgeçirmek için çarpıcı bir yöntem denenecek.

Sigara paketlerinin üzerine koca koca harflerle yazılan uyarı yazıları etkili olmayınca daha ’çarpıcı’ bir yöntem denenecek

İngiltere Sağlık Bakanlığı, sigara paketlerinin üzerine koca koca harflerle yazılan uyarı yazıları etkili olmayınca daha ’çarpıcı’ bir yöntem denemekte karar kıldı.

İngiliz Sağlık Bakanlığı yeni yöntem olarak, sigara paketlerinin üzerine ölü insan fotoğraflarının basılmasına karar verdi.

İngiltere Sağlık Bakanı Alan Johnson, yeni paketlerin amacını “insanları şok edip sigarayı bırakmaya teşvik etmek” olarak açıkladı. Johnson, “Bazıları belki abartılı bulabilir ama halk sağlığı açısından böyle bir uyarı gerekli” diye konuştu.

YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2007, 20:03:13 »

Smiley) çok güzel ve bir o kadar da düşündürücü bir haber olmasına karşın melek yarim sende biliyorsun ki insanları sigarayı bırakma konusunda şimdiye kadar türlü türlü şeyler denendi ama pek de başarılı olunamadı . ya en basiti de paketlerin üzerinde yazılan o uyraılar belki hemen hemen herkesin özelliklede görüp okuyabileceği türden uyarilar . buna rağmen içen bir tiryaki yine de içiyor . zararını bile bile . aslında herşey insanın iradesinde ve azminde bitiyor .bu tür şeyler yerine irademize sahip olup azmedersek muhakkak ki  bu kötü alışkanlıktan kurtuluruz .
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2007, 20:10:07 »

evet  haklıısn yaralıyürek arkadaşım ben kendime kaç kez  sigara paketimi fırlatım attım  içmeyecem diye kaç çakmak dağaıttım nalet  olsun  içmeyecem diye ama 

bırakamadım içmeye devam:)))
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2007, 20:15:19 »

bence de kardeşim Smiley) hemde kaç kez ben şahit oldum Smiley bu gidişlede pek bırakamayacaksın Smiley ya bak yarından itibaren ikimizde bırakalım ne dersin Smiley) he varmısın ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.207 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu