Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 10:03:41 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sevince ama çok sevince neler yaparsınız?  (Okunma Sayısı 1794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 12 Haziran 2007, 10:31:33 »

selam arkadaşlar... sewince yapacağınız ya da yapamayacığınız şeyler war mı? warsa neler....

bir insan çok sewince neler yapar.... sewmek nasıl bişey sizcee... yazarmısınızz paylaşalım...
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2007, 11:03:11 »

ilk olarak çok sevdiğin kişinin buna değmesi gerek belli bir süre sonra pişman olup kahretsin ben onun için neler yapmıştım dememek için........
belki çok basit sıradan gelecek ama yemin olsun ki ölürdüm onun için ama malesef buna değecek biri değilmiş.......ama artık onun için kılımı bile kıpırdatmam....
boşa geçen yıllarıma yanarım.....
o kişiyi hayatım yaparım daha ne yapayım artık inş artık yeni aşklara kısmet olacak be he he he he
sessiz_peri

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2007, 11:04:52 »

sevince yapabilecegim sey (nefred ederim normal hayatimda) sevdigimi saatlerce beklemek
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2007, 11:07:29 »

yaa insan sewince neler yapıyor bakınnn.. swgi güzel şey bee arkadasımmmm
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2007, 11:09:36 »

bilenlere canım bilenlere güzel ayaklar altınada alan var bu güzel duyguyu
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2007, 11:16:45 »

onları da sewmeyeceksin haketmeyene değer wermeyeceksinn sewgi o kadar özel kii.. herkese wwerilmezzz..... ayak altına alanı sende ayak altına alacaksın kısasa kısasss
webmasterr

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 01 Kasım 2007, 21:18:01 »

sevince  ama çok sevince  biran önce kavuşmak için elimden gelen herşeyi yaparım başka çaresimi var sizce???
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 01 Kasım 2007, 21:29:40 »

birini seversem beklemekten başka yapacak bişeyim yok o varsa bende varım yoksada yokum ....
başkada yapacak bişi yok herşey karşılıklı
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2007, 15:59:49 »

güzel bir konu bir o kadar güzel yorumlar. yapılan yorumlara istisnade olarak devam ediyorum. kimi arkadaşımız beklemekten nefret ettiği halde sevdiği için bekliyor, biri beklerim diyor ne olursa olsun beklerim diyor herşey karşılıklı diyor , bir arkadaşımız kavuşmak için herşeyi yaparım diyor bir arkadaşımızda sitem ederek değecek diyor canımı bile verirdim diyor. tşkler gerçekten herkes hissetiği bişileri katmış. sevgi hele de hissebiliyorsan bu duyguyu. ne kadar güzel bir o kadar da acı. yüreğiniz sevginiz kaydımı birine o an hek ediyor yada haketmiyor diye düşünemiyorsunuz karar veremiyorsunuz. beklemekten nefret mi ediyorsunuz işte sevgi öyle fedekarlıklar gerektiriyor ki değil beklemeyi göz yaşlarınızı bile ona derya etseniz yinede gözünüze gelmez.  asıl da nedir biliyormusunuz ne olduğunu yada kim olduğunu yadırgamadan bir anda sevebiliyorsunuz. işte bunlar asıl sevginin ifadeleri . beklemek hiç gelmiyeceğini bile bile sonuna kadar beklemek .  öldüğünüzde bile enazından mezarınıza bir gül bırakmasının verebileceği bir umutla beklemek . kendini adamak sadece o  ondan başkasına gönlünü kapatmak onu sevmek ve sadece onun olmak onunla olmak ....

sanırım yine ileri gittim . ya bu guyguların bir tarifi olamaz ki yaşanır. yinede sevmekten vazgeçmeyin insan olduğu  için sevin . bu değer herşeyden daha da bakidir bunu unutmayın .

yaralıyüreğim yine yazdın yazacağını  kimine göre saçmalamış olsanda  ( YARALIYÜREK )
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2007, 16:40:54 »

çok ama çok sevince insanın bazen hiç bişey yapamaığı da oluyor.... eli ayağı bağlanıp kalıyor prangalar vuruluyor yüreğine ve hiç bişey yapamıosun bazen......Sad yapmak isteyipte yapamadığın bi sürü şey düğümleniyor  boğazına .... ama yapamıyorsunnnnnn...
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2007, 17:09:27 »

kısaca boğuluyosun bu koskoca dünyada....
KaRaGöZLüM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #11 : 03 Kasım 2007, 17:19:11 »

sadece acı çekersin acıııı başkada yapacak hiç bişi bulamazsın
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2007, 17:26:01 »

of offffffffffffffffff           Grin
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #13 : 03 Kasım 2007, 17:27:33 »

her sevmek bin defa ölmek demekmiş........sev ve öllll....
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.298 Saniyede 45 Sorgu ile Oluşturuldu