Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 09:57:44 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SEVGİLİ GÜNLÜK... bu forumda günlük yazmaya ne dersiniz arkadaşlar....  (Okunma Sayısı 625 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« : 02 Temmuz 2007, 15:42:20 »

sevgili günlük....

--------------------------------------------------------------------------------

Bu forumda ilk defa günlük yazilicak sanirim onuda ben baslaticam...

Bu yüzden ilk konuya yakisir bir yazi olsun ilki....

insan bazen konusarak anlatamadiklarini yazarak daha kolay anlatiyor.bugün icimden sadece yazmak geliyor kelimelere nokta koymadan durmadan yazmak hemde..

Insan dogmaya görsün hayatin engelleri bir dag gibi dikilir önüne belki bu engelleri farkinda bile olmadan asanlar vardir.Belki de bu engelleri farkedipte asamayacagindan korkanlar;iste biz en azindan ben korkuyorum cogu zaman.
bosver sat anasini diyebilmek varya iste bu insana daha da koyuyor.Insan insan olmasini bilmeli.Hayati doyarak yasamayi en azindan hayattan kücücük bir zevk alabilmek, belki bizde oda yokya;iste kendimizi avutuyoruz..
Ama ne olursa olsun diyorum.Icimden haykirmak geliyor kilometrelerce öteden sesimi duyurabiliecek bir hirsla bagirmak istiyorum
Hani bir kibriti yakarsin yavasca alevler ilerlemeye baslar.Yari yolda hafif bir parlama ve daha sonra kora dönüsen bir alev iste o an hayatin son duragidir...
Belki biz bir kibritin ortalarinda hafif bir parlamasinin kopyasiyiz...
Canim günlük biraz karamsar seyler yazdigimin farkinda olmakla beraber gercekleri de yazmis olmaktan ilk kez korkmuyorum.
Su an radyoda calan bir sarki bile beni bilinmezligin o karanligina götürmeye hazir bir otobüs gibi, iste yavas yavas biniyorum.kapanan kapilarin bir daha acilmayacagini bildigim halde ve yasadiklarimi gözümün önünden gecirirken farkina variyorum.ne olursa olsun yüzüme bir tebessüm yerlesiyor.
Ve bazen düsünüyorum üzerinde yasadigim dünyada hicte önemli bir parca olmadigimi kayda deger bir iste bulunmadigimi, bulunamadigimi.Belki de yaniliyorumdur ne bileyim.
Yine de yasamayi akip giden nehirde bir dala tutunabilmeyi bilmeli insan diyorum icimden.Arkadaslarina deger vermeyi hatta hayatin güclü kasirgasinin bizi farkli yerlere savuracagini bilse bile..
Ileride karsilastigimizda basimizi öne egmeyecek kadar önemli bir yere sahib olmayi kim istemezki.Yada birbirimizi görmezliktenmi gelsek sonra gizlice arkamiza bakip bi kac saniye``AH NE GÜNLERDI BEE``deyip gecip gitmeyimi tercih etmeliyiz..bence ASLA..
Neyse hepsi biraz realistlik biraz duygusallik...
Uzun oldu galiba günlük tamam tamam susuyorum
Hadi günlük hoscakal... Elime yakismasa da kagit kalem klavye yada herneyse yine gelicem yine yazicam....Sürci lisan ettiysek affola..
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2007, 02:28:31 »

daha yazan yokmu? Grin
Hayal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2007, 13:47:29 »

sevgili günlük....
henüz günüm bitmediği için çokda yerinde sözler söylemeyebilirim ama şu ana kadar olanı kadarıyla
yazıcam bişiler :Smiley :Smiley :Smiley
işteyim ve kimsecikler yok iş arkdşımızn kuzeni vefat etti malesef  Cry Cry Cry
ve bende bi demirbaş olarak burda kalmak zorunda kaldım diğer bayan arkdşla.
akşamıda kara kara düşünmüyor deilim hani evdekiler misafirliğe gidiyor ve ben aç kalacam die düşnürken saolsun kankicim yetişti imdadıma prenses'e gidicem iftara.
aç karnımı orada doyurcam Grin Grin Grin
şimdilik naptığımla ilgili bukadr bahsetmeyi uygun gördüm,hayat görüşlerimi genelde biraz daha günün sonunda son analizleri yaparken yazmayı sevdğim için burda sonlandırıyorum...
kendine sahip çık günlüğüm... Wink Wink Wink(anladın sen onu;))
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2007, 14:28:30 »

bence bir insanın günü de günlüğüde kendisine özeldir. hayatını, kalbini , yüreğini , sevgini insanla sadece gününü ve gerektiğinde günlüğünü paylaşmalısın. bu benim fikrim. gerçi şu an öyle bir durum olmadığı için sadece kendimle paylaşabiliyorum . ha biri olursa da bu kişiyle değil paylaşmayı canımı bile ona sunarım . bide şöyle bir temennim var beni muhakkak ki duyuyordur  onun hem gününde hem günlüğünde hemde yüreğinde olmak isterdim . onunla herşeyi paylaşmak bana ALLAHTAN nasip olacak en büyük paylaşım olurdu. gerçi hepimiz burda arkadaşız muhakkak ki burda yorumlarla yazılarla düşüncelerle paylaşımlarda bulunuyoruz ama bu özel şeylere geldi mi de gizli kalması yeridir diye düşünüyorum . çünkü benim bildiğim günlük özeldir hiç kimseye anlatamadığın  kimseyle paylaşamadığın şeyleri ona dökersin . senin sırdaşındır günlük . bir defter yada not alma diye görülmemeli . aşkını ,sevdanı ,acını , v.s . herşeyi o gün için yaşanmışı yazarsın . sadece senin bildiğin ve sana özel .
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2007, 14:58:56 »

kendi özel günlüğün vardır ve o özeldir evet. ama burda da özel olmayan ve sadece paylaşabileceğin şeyler paylaşılır... sen paylaşmak istemessin saygı duyarız elbet... ama paylaşabilecek şeyler de burda paylaşılır ve zaten paylaşılıyor da....

EMEĞE SAYGI LÜTFEN..!
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2007, 15:03:17 »

bende o fikirdeyim arkadaşım aksi bişi demedim . gerektiği zaman gereken konularda yorum yapıp paylaşıyoruz değil mi ?

EMEĞE SAYGI LÜTFEN..!   ( emeğine saygı gösteriyoruz merak etme Smiley  )

elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2007, 15:07:32 »

teşekkürler efendim... saygı görüyorsa emeğimiz, saygı göstermesini de biliriz... yeter ki sağlık olsun ve gönüller hoş olsun.... Smiley
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2007, 15:11:21 »

yaaa öyle tabi  tabi Smiley ni demek efendim saygı sevgi çervesende gönüller bir olsun yeter ki Smiley
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2007, 18:58:42 »

anlamadığım şey burda neyden bahsedip neyden bahsedilmeyeceğinin herkes farkına varacak olgunlukta değilmi...eee ozaman daha ne bu muhalefetlik böyle! ciddi şeyleri paylaştığımız kadar eğlenmek içinde paylaşımlarda bulunduğumuz bu ortamda emeğe saygı göstererek lütfen paylaşımlarda bulunalım..ciddiye alınıp cvp verilcek konu var hiç kayıtsız kalmamız gerekn konulr oluyor kimi zaman.ama bu konu devam etmesini bilene göre çok zevkli.......(HAYAL)
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2007, 19:16:31 »

bence . ya burda ne kimse kimseyi yadırgıyor nede suçluyor sadece konuya bir yorum getirildi ben tarafından o kadar . hem hayal sen yazılanları okumuyon sanırım . bunda da anlaşılmayacak bişi olduğunu sanmıyorum . kavgada edilmiyor değil mi  zevkini çıkarmaya bak forumun ok mi Smiley  ? bide muhalefet dediğin sadece fikrimdi. bana katılanda olur katılmayandsa olur kimseyi ne syçlamaya nede azarlamaya hakkım yok . birazda benim gibi geniş düşünseniz ne olacak sanki . ha bide kimsenin kalbini kırdığımı sanmıyorum . belki melek yarim bu konuyu kilitleyebilir ama ben izin vermiyeceğim yorum devam etsin . bende kilitleyebilirdim ama yok isteyen istediği şekilde burda gününü de günlüğünü de yazabilir . paylaşma adı altın da ok mi ? umarım yeteri kadar açıklama yapmışımdır. ha bide lütfen rica ediyorum  konuları da yorumları da iyi okuyun .
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.229 Saniyede 37 Sorgu ile Oluşturuldu