canimsin07
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« : 22 Temmuz 2007, 12:54:35 » |
|
Hüzün yildizlari parliyor yine gecemde, ne tarafa cevirsem basimi, bir
SEN bakiyor bana
Ne zaman kahretse yüregim, aglamaya susasa ve ne zaman iki damla belirse göz bebeklerimde, bir SEN akiyorsun, sessiz cigliklariyla sehri uyandiran kaldirimlara
Ne zaman seni düsünsem desem yalan olur Hep aklimdasin ya! Her saniye bir SEN daha cakiliyor aklima
Ellerimi her uzatisimda maviye umut dilenmek icin, SEN batiyorsun avuclarima
SEN bakiyorsun bir cocugun gözlerinde, bir bebegin kokusunda SEN kokuyorsun, bir SEN seviliyorsun onca yüregin arasindan
Her sey SEN oluyorsun da, o kadar SEN, bir BEN olamiyorsun sevdigim.. Bir benim gibi sevmeyi beceremiyorsun
Her tohum ekisimde topraga, birkac gün sonra SEN filiz veriyorsun. Gittiginde bir asma ekmistim evimin önüne, gün gectikce büyüdü, cardak yaptim kendi kendime.. Simdi kapimin tam önüne düsen bir dali var, sanirim onu kesmeliyim. Cünkü kapimdan disari her adim attigimda bir SEN carpiyor yüzüme
Neden yagmurlara benzettim ki seni? Simdi her yagmurda, SEN yagiyorsun bu koca kente
Sana günesim demeseydim keske Her sabah yatagima SEN vuruyorsun penceremden
Lanet olsun! Keske Kalbim demeseydim sana Simdi her an SEN atiyorsun icimde
SEN den kurtulmanin bir yolu yok mu yar? SEN imkansizsin BEN imkansizliklar denizinde ciliz kulaclar atiyorum hayata dair, boguluyorum arada bir Yine de kiyamiyorum sana
Keske, Bu can seninle yasiyor demeseydim sana. Simdi her bogulusumda SEN dirhem dirhem ölüyorsun, öldürüyorsun!
Yani her sey SEN oluyorsun da, o kadar SEN, bir BEN olamiyorsun sevgili olamiyorsun!
Yasayabilmen icin benden gitmen lazım Yasayabilmem icin benle olman lazim Ben boguluyorum, Sen dirhem dirhem ölüyorsun
|