Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 08:58:03 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sakın Büyüme Bebek...  (Okunma Sayısı 583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derya

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 1063

Kayıt tarihi 24 Şubat 2008, 18:56:04

Durumum:

« : 12 Mart 2008, 14:36:40 »

Sakın büyüme bebek hayat senide harcar eğer büyürsen dert çekersin hasretle yaşarsın geçen gün dünden daha beter...Sakın büyüme bebek bu halinle daha güzelsin! Aşk denen şey kapını çalıverir farkında olmadan senide alıverir sakın büyüme bebek kalbin taş olsada o an gülmek istersin gülemezsin yaşamadan ölmek istersin ölemezsin dost dediklerin düşman oluverir sevemezsin SAKIN BÜYÜME BEBEK BU HALİNLE DAHA GÜZELSİN...                                                                                                                                             
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 12 Mart 2008, 15:02:20 »

süper bir yazıı eline sağlık bana  ferdi tayfurun şarkısını hatırlattın

keşke  çoçuk olsaydım parklarda dolaşsaydım dertten kederden uzak arkaaşlar  bulsaydım:))
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 12 Mart 2008, 15:46:16 »

bencede büyümesin o bebek . hem neden büyüyecek ki ? ? büyüsünde çirkeflikleri mi görsün ? büyüsünde yalan mı görsün ? büyüsünde  sözde seviyorum diye her türlü çirkinliği yapan insanları mı görsün ? büyüsünde  aile değerlerini hiçe sayan fertlerle mi  düşüp kalksın ?? büyüsünde ihaneti mi görsün ??  ooo sayarsak valla hiç  bizmez valla ... bence hiç büyümesin o bebek ne dersiniz ??
zoradam

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 653

Kayıt tarihi 01 Aralık 2007, 11:34:34

Durumum:

« Yanıtla #3 : 12 Mart 2008, 17:16:55 »

bebek, bebek olarak kalsaydı bebekler sizin için anlamsız olurdu inan ki. güzel bir üretim devamını diliyorum
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.204 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu