Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 08:55:25 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sahip olmak isteyipte olamadığınız şeyler war mı?  (Okunma Sayısı 646 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 13 Haziran 2007, 09:43:25 »

hayatta yapmak isteyipte yapamadığınız, sahip olmak isteyipte sahip olamadığınız şeyler war mı arkadaşlar? warsa bunlar neler? paylaşırmısınız bizimle.....
muratbirgül

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2007, 10:47:58 »

Hayatta  insan oğlu hep  çok şeye sahip olmak ister  yani istediği hayal ettiği gçrdüğü herşeye sahip olmak ister  ama  tabiki bu isteklerin hepsi yerine gelmiyor  hayatta bi kaç şeye sahip olmak istedim ama  olmadı engeler   çıktı yapmak istediğim bir takım şeyler  oldu ama yaptım sahip olmak istediğim kişiye ise sevdiğime sahip olamadım kavuşamadım:)))
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2007, 10:58:37 »

off beee  arkadasımm.. işte en kötüsü de bu sewipte sahip olamamakk... umarım sahip olursun dicem ama sanırım iş işten geçmiş
 neyse olsunnn.. herşeyde bi hayır wardırr...
sessiz_peri

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2007, 11:17:59 »

Hicbir sey icin gec degildir .
Insallah sahip olmak istedigim kisiye kavusacagim yakinda 
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2007, 11:19:33 »

inşallah kawuşursun sessiz peri.... ama bazıları için geç artık..   senin için geç olmamış ne güzelll...
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2007, 02:23:55 »

benim hayatta sahip olmak isteyipte olamadığım tek şey sevdiğim insanın olmamasıdır onunda daha zamanı var demekki daha karşıma çıkmadı
ama unutmayalımki er yada geç herkes sevdiğine kavuşacak...
Hayal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2007, 13:35:23 »

çok emin konuştun bi bildiğin mi var...hani boşuna üzülmeyelim yani kavuşacaksak bekleriz
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 10 Ekim 2007, 13:59:25 »

sahip olmak isteyipte olamadığım şey sevdiğim yaa.... insan seçemiyor ki severken.... seviyor işte hesapsız ve  sorgusuzca aniden.....  ama sahip olamadım ben.... bu da en büyük kayıbımdır...  her ne kadar yüreği yüreğimde, yüreğim de onun yüreğin de olsa da...... sahip olamadım ben ona......
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2007, 14:41:28 »

bence bir insanın ( sevdiğinin ) kalbine sahip olmak . işte buna sahip olundu mu bence dünyadaki herşeye sahipsinizdir. işte ben bu güzelliğe ulaşmaya çalışıyorum.
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2007, 18:27:40 »

çok emin konuştun bi bildiğin mi var...hani boşuna üzülmeyelim yani kavuşacaksak bekleriz

evet çok emin konuştum eminimde
elbette şuan sevdiğiniz ve kavuşamadığınız biri var olabilir demekki hayırlısı böyleymiş
o kişiyide unutturacak kişi vardır elbet neden olmasınki
sevmediğiniz biriyle sizi kimse zorla evlendiremez
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.229 Saniyede 37 Sorgu ile Oluşturuldu