Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 04:45:22 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: özlem mesajları  (Okunma Sayısı 479 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TaNeR_MeLeK_HaNCI

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 1339

Kayıt tarihi 22 Nisan 2008, 13:56:15

Durumum:

« : 22 Nisan 2008, 14:36:09 »

sevdigim yanında olamasamda ruhum seninle kalbim seninle rüyalardada olsa ellerinden tutmak gözlerinin içine bakmah seni sevdigimi delicesine haykırmak beni ufakda olsa mutlu ediyor. GeL ArTıKÖzledim, hasretim güzel gözlerine Sensiz günlerim geçmiyor, inan Rüyamda uzandı ellerim ellerine Gel artık, özledim, ne olur gel! CANIM SIKILIYOR; CANIM YANIMDA YOK DIYE. DÜSÜNÜYORUM SIMDI; CANIM NE YAPIYOR DIYE. CANIMINDA CANI SIKILIYORMU; CANI YANINDA YOK DIYEyürüyorum ama nereye gittiğimi bilmiyorum, karşıma her zaman sensizlik çıkıyor,ağlıyorum ama yanımda değilsin!sensizlik bu hayatta yaşayıp hiçbir şeyi hissetmemek...Bir özlem var içimde\"TANIMSIZ\"Bir dünya var \"UÇSUZ BUCAKSIZ\"Bir sevgi var \"DALSIZ YAPRAKSIZ\"Bir sen varsın aklımda\"UNUTMAM İMKANSIZ\"uykularmı kaçmadı geceleri ansızın uykumdan mı uyanmadım ruyalarımda senimi gormedim sensızlıgmde senı dusunup azmı sıgara içmedim nerdesın kımlesın sen şimdi.sensizliğimde çaresizim ben seviyorum senıÖYLE BÜYÜK Kİ SENİN ÖZLEMİN BENİM ŞU ÇARPAN YÜREĞİMDE SEN BİLMEDİN BİLMEYECEKSİN BUNU HİÇ BİR ZAMAN SÖYLEYEMEYECEĞİM BUNU SANA AMA ŞUNU BİL GİZLİ YARAM SENİ SEVİYORUM VE SEVECEĞİM HEMDE ÖLÜMÜNE AŞKIN ACIMASI OLSAYDI ADEM İLE HAVVAYA ACIRDI VE SONRADA BİZ SEVENLERE AMA ALLAH HALİME ACISIN SENİ BANA BENİ SANA KAVUŞTURSUN AŞKIM SIN ÖYLEDE KALACAKSIN
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.215 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu