Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 04:25:05 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Olum Ensemde ( Benden Size Gelsin Melekyarim.com Üyeleri)  (Okunma Sayısı 470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 19 Eylül 2007, 12:49:16 »

Olum Ensemde ( Benden Size Gelsin Melekyarim.com Üyeleri)
Ölüm Ensemde; Üşüyorum

Sensizlikte fırtınalar kopuyordu yaşadığım şehirde. Ölüm ise hırçın dalgaların maskesini giymiş kıyılarıma vuruyordu.. Üsüyordum.. Gözlerim gözlerini arıyordu gökyüzünde.. Ama gökyüzü kapalı.. Şehre yağmur yağıyordu. Yagmurlar ise acımasiz.. Bereket dagıtan yagmur, yüregime yalnızlıgın acımasızligini bırakıyordu damlalarında.. Korkuyordum karanlığa yenilmekten.. Tüm şehri dolaşıyorum önümde seni bulma umutlarım arkamda beni kovalayan yalnızlık.. Saatler geçmek bilmiyor.. Gözlerim bir an saate dalsa yelkovan cellatlığa, akrep ise karanlığa bürünüyordu.. Yapamıyordum sensiz.. Ayaklarım yoruluyordu su birikintilerine çarpa çarpa.. Sensiz duygularım bölük pörçük.. Ölümü ensemde hisseder gibiyim.. Kimsenin olmadığı sokaklara girmiyordu ayaklarım.. Korkuyordum sensizlikte ölümün kalbimi esir almasindan.. Kılcaldamarlarımdan canımı çekiyorlar sanki... Üşüyorum sensizlikte.. Yağan yağmurda sığanacak sıcak yüreğini arıyordum.. Fırtınada dev dalgalara karşı sığınabilecegim sakin bir liman.. Kısacası seni arıyordum... Ezan sesi, gecenin karanlığını dağıtıyorken gözlerim uykuya yenik düşecekti az daha... Koşmaya başladım güneşin ilk ısıttığı sokaklara... Güneşin sıcaklığında bulabilirdim sesini.... Soluk soluğa koşuyorum akşamdan ıslak kaldırımları.. Güneşi görüp kuruyan her kaldırım gibi bende sana kavuşuyorum sanki...

Rüyadan uyandığımda ter içindeydim.. Korkularım bir anda mutluluğa dönüşürken varlığında rüyalarda bile sensizliğin acısını hissetmek kötüydü... Ne mutlu sevdiklerinin her an kıymetini bilip ölümüne sevenlere..

« Son Düzenleme: 20 Eylül 2007, 12:23:53 Gönderen: MeLeKYaRiM » Logged
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2007, 00:29:03 »

Arkdaşlar  ben bu şiire hastayım size armağan ettim aam sanırım kimse sevmedi  bi yorum bile yapan yok yoksa  çokmu damar geldi:P
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2007, 09:03:02 »

yaw ben dinlemiştim ama yorum yazmayı unutmuşum sanırım..............Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
çok güzelmiş.........
özlenen özlenmeye değerse özleyin.............Sad Sad Sad Sad
paylaşımın için saolasın............
sessiz_peri

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2007, 10:18:44 »

Ellerin dert görmesin güzel ve damardan iyi oldu valla sabah sabah kendime geldim
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 20 Eylül 2007, 12:19:46 »

yaw ben dinlemiştim ama yorum yazmayı unutmuşum sanırım..............Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
çok güzelmiş.........
özlenen özlenmeye değerse özleyin.............Sad Sad Sad Sad
paylaşımın için saolasın............

özlediğim herşeye değerrr  prenses
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.229 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu