Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
24 Mayıs 2012, 04:13:36 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: O Beni Sevmeseydi..  (Okunma Sayısı 1229 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 21 Temmuz 2007, 18:50:11 »

Birlikte bir sevgiyi paylaştıgınız kişi sizi sevmeseydi nasıl olurdunuz ?

Bir kıta'yla anlatın ya da deneyin

Örnek :

beni sevmesen ölürdüm
beni sevmesen bir çakıl taşıydım şimdi
beni sevmesen bir duvar gibi sağırdım
kördüm bir ot kadar
ölümden acıydım ölümden beterdim
beni sevmesen
dünyayı bütün insanlara zindan ederdim...
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2007, 21:54:11 »

ne dese terslerdim dünyayı dar ederdim ona canından bezerdi Smiley
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2007, 09:50:37 »

beni sevmemesi dünyanın sonu değildir. zorlada kendimi sevdiremem ki ona . hiç üstüne gitmezdim işleri olacağına bırakırdım , beni tanımasını sağlardım bunlara rağmen hala sevmiyorsa yapılacak bişi yok ve yoluma devam ederdim . şimdiki bu sözüm sadece genel : hiç kimse için ne üzülmeye nede ağlamaya değmez sevmiyorsa sevmiyordur bir çaba göstermeye gerek yok .
Cadi3518

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2007, 13:24:18 »

beni sevmeyen bir kişiyi ben hiç sevmem  çeker giderdim  ben sevecemde  o sevmeyecek ne  işim olur  onunla
Özgül

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 240

Kayıt tarihi 19 Ağustos 2007, 11:41:05

Ağustoslar da üşüdünüz mü hiç...?

Durumum:

« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2007, 16:25:04 »

tüm sevgisiz insanlaraa, tüm sevmesini bilemeyenlere inat ben sevgimin peşinden koşar sevmesini sağlamaya çalışırdım bi şekilde seven hemen öyle kolay pes etmes... sevgi hiç bir şeye benzemez, ne işim olur beni sevmeyenle deyipte çekip gidenler zaten hiç sevmeyenlerdir.ama sevince insan, herşeye katlanıyor sevgisizliğe bile.yeter ki sevdiğinin canı sağolsun ayrı olsun ne fark eder.

yani kısacası o beni sevmeseydi de ben onu yine çokk severdim... sevgi karşılık beklemek değildir...

Duydum ki bugün ağlamışsın bir köşede, kimselerin görmediği sızılarda kavrulup, çökmüşsün tenhalarda, sevdanın gamları vurmuş can evinden seni,son konuştuğumuz yerleri gördükçe...
Hayal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 28 Ağustos 2007, 14:59:03 »

beni sevmemesi dünyanın sonu değildir. zorlada kendimi sevdiremem ki ona . hiç üstüne gitmezdim işleri olacağına bırakırdım , beni tanımasını sağlardım bunlara rağmen hala sevmiyorsa yapılacak bişi yok ve yoluma devam ederdim . şimdiki bu sözüm sadece genel : hiç kimse için ne üzülmeye nede ağlamaya değmez sevmiyorsa sevmiyordur bir çaba göstermeye gerek yok .

çok doğru bencede sölediklerinin hepsine katılıyorum değmedi değmezde...
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2007, 15:11:18 »

sen  onu deli gibi seviyorsun o ise seni sevmiyor bence  yanlış düşünüyorsunuz onu elde etmek için kazanmak için mücadele ederdiniz.... tam tersinide düşünün
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 29 Ağustos 2007, 09:29:26 »

sevilmediğini bildikten sonra çabalamak boşa melekyarim emin ol boşa çıkıyor........
bunu yaşayarakta gördüm.........
evet o beni sevmeseydi bir zamanlar sevdi artık sevmiyo ve bişi olmadı hayat devam ediyo artık sevenlerle uğraşacam inş sevmeyenle deil.........
Hayal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 29 Ağustos 2007, 10:33:48 »

sevilmediğini bildikten sonra çabalamak boşa melekyarim emin ol boşa çıkıyor........
bunu yaşayarakta gördüm.........
evet o beni sevmeseydi bir zamanlar sevdi artık sevmiyo ve bişi olmadı hayat devam ediyo artık sevenlerle uğraşacam inş sevmeyenle deil.........
aynen arkadaşım yaşayıp görmüş olarak sevmediğini bile bile uğraşmak gerçekten boşuna...
kaderinde varsa biyerde zaten seni bulur ya geç yada erken...
o yüzden seninde dediğin gibi sevdiğime deil sevene şans vericem sonkez.
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 29 Ağustos 2007, 13:14:06 »

biraz da biz kaderimize yön versek belki de yakınımızda biri bizim için bişiler hissetse sevgiyi uzaklarda değil de çok yakında olduğunu hissetsek ve onun cidden bizi seveceğine kanaat getirip ona bir şans versek daha iyi olmaz mı ? bu nasıl olacak yada nerden bilebiliriz diye sorsakta kendimize şöyle bir cvp alırız . hissettirir ya o kendisini bir şekilde bize . sadece biz bakmasını bilelim . kimine göre imkansız denen bişi yoktur ama bu ulaşılmazda bir hedeftir bir de baktın belkide bir sözle bir gülle sana olan ilgisini itiraf eder ve imkansızlıktan çıkar . bakabilene. her zaman bir şans vermek lazım karşındakine belki de yıllardır aradığımız insan bu olur . ne dersiniz ?
canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 29 Ağustos 2007, 17:36:10 »

hiçbiri kimse beni sevmek zorunda diil benim sevdigim beni sevmeyedebilir Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.247 Saniyede 39 Sorgu ile Oluşturuldu