Adın Kavuşmak Olsun

Yaşanmış Bir Aşk Hikayesi
İsim Ve Yerler Her Ne Kadar Değiştirmiş Olsa da Konu Gerçektir.Gelelim Hikayeye
Bu Hikaye Geçen Sene Yaşanmıştır. İki Genç Arasındaki Yaşanmış Bu Olay İlk Başlarda Sanal Alemde Başlamıştı.Genç Delikanlı Birgün Sanal Alemde Bir Kızla Tanıştı. İlk Başlarda Her İkisi Arasında Sadece Sohbete Dayanan Bir Arkadaşlık Vardı.
Zamanla Mustafa'nın Bu Arkadaşlığı Aşka Dönüştü Her Ne Kadar İnan masada Sanaldaki Olan Aşklara Ama Pınara Aşık Olmaya Başladı.Aynı Şekilde Pınarda Mustafa’ya İlgi Göstermeye Başladı.
Ve Bu İlgisi Mustafa Gibi Ondada Aşk Kıvılcımlarına Yol Açtı. Günden Güne Tüm Vakitlerini Msn Birlikte Geçirmeye Başladılar.
Fırsat Buldukları Gibi Bilgisayarın Başına Koşup Birbirleriyle Hasret Gideriyorlardı. Gün Geç tikçe İçinden Çıkılmaz Bir Hal Aldı. Mustafa Artık İstese de Pınardan Vazgeçemiyordu Onun İçin Her şeyi Göze Almaya Bile Hazırdı.
Ve Artık Pınara Dayanamayacağımı Sensiz Yaşayamayacağımı Söyleyerek Seni Görmeye Geleceğim Diye Söylenmeye Başladı. Pınar İse Buna Tepki Vererek Korkuyorum Biz Burda Varız Ve Ancak Burda Oluruz Çünkü Bulunduğumuz Ortam Ve Yaşadığımız Şartlar Buna El Vermiyor Diye Mustafa’ya Cevap Vermiş, Bunu Her Söyleyişinde Mustafa’nın Feryadı İle Karşılaşıyordu Pınarın Tek Dediği Söz Biz Gerçek Olamayız Demesiydi Oysa Mustafa Onun İçin Her şeyi Yapmaya Hazırdı. Her Defasında Pınar Mustafa’ya Bir Engel Çıkarıyordu Ama Pınar Kendince Haklıydı Şartları Buluşmalarına El Vermiyordu Ailesinde Korkuyor Ve Çekiniyordu Ayrıca Okul Okuması Engellerden Yalnızca Bir taneydi.
Mustafa’nın Başına Birgün Bir Olay Geldi Mustafa’nın Oturduğu Mahallede Bir Kız Vardı Mustafa’yı Çok Seviyordu Oysa Mustafa Pınardan Başka Kimseyi Göremiyordu, Ve Kimseyi Sevemiyordu. Kız Ne Yaptıysa Mustafa’dan İlgi Göremedi Ve Mustafa’ya Bir İftira Atarak Ona Sahip Olmaya Çalıştı.Kız Ailesine Mustafa Benimle Oldu Diyerek İftira Attı.
Oysa Mustafa Hiç Bir şeyden Habersizdi. Birgün Kızın Mustafa’ya Attığı İftira Mustafa’nın Ailesini Kulağına Gider.Mustafa’nın Ailesi Oğlum Bu Nedir Neyin Nesidir Bu Arkanda Söylenen Söylentiler Nelerdir Bize Bir Açıklama Yap Diye Çıkışmaya Başladılar. Mustafa Bun Sert Bir Tepki Vererek Yalan Bunlar Ben Böyle Bir şey Yapmadım O Kızı Sevmiyorum Benim Sevdiğim Kız Zaten Var Dediyse de İnandıramadı Belki Ailesi İnanmıştı Mustafa’ya Ama Ona Atılan İftirada Çok Büyük Bir İftiraydı.
İki Aile Nerdeyse Karşı Karşıya Geldiler Nerdeyse Silahlar Konuşacaktı Ya Mustafa Kızımızı Alacak Yada Bu İşi Kan Temizleyecek Denildi. Mustafa’nın Yaşadığı Ortam Bunu Gerektiriyordu.
Mustafa Çaresiz Ve Kendisine Atılan İftiradan Dolayı Pınarı İhmal Ediyordu. İşin Boyutunu Açığa Çıkarmadan Pınara Bir Açıklama Yapmıyordu Pınarda Merak İçindeydi.
Mustafa sı Neden Yok Niye Hiç Arayıp Sormuyor Diye Düşünüp İsyan Ediyordu. Birgün Mustafa Dayanamayıp Bu Durumu Kendisine İftira Atıldığını Ve Çaresiz Olduğunu Pınara Anlatmaya Karar Verdi. Bunu Pınara Anlatınca Pınar Çok Şaşırdı. Böyle Bir şey Nasıl Olur Diye Hatta İnanmadı. Mustafa Her Ne Kadar Gerçeği Anlatsa da Pınar Büyle Bişi Olamaz Diye Cevap Veriyordu Oysa Mustafa’nın Töreleri Aile Şartları Bunu Gösteriyordu.
Mustafa Çaresizdi Kendisine Atılan Bu İftira Ve Sevdiğinin Ona İnanmayışı Onu Kahrediyordu.Mustafa’nın Aklında Sadece Pınar Vardı Ve Hep Ona Gitmeyi Hayal Ediyordu Tekrar Pınara Sana Geleceğim Dedi Oysa Pınar Yine Engeller Var Olmaz Gelemezsin Diye Cevap Verdi. Pınarın Tek Söylediği Ben Ancak Üniversiteyi Kazanırsam O zaman Özgür Olurum Bir Şekilde Ben Sana Geleceğim Demesi Oluyordu.
İki Genç Arasındaki Olaylar Bu Şekilde Hep Devam Etti. Birgün Mustafa’nın Ailesi Ona Atılan İftirayı Örtbas Etmek İçin Mustafa’yı Kendilerinin Ön Gördüğü Bir Kızla Evlendirmeye Karar Verdiler. Nazından Yaşanan O İftirayı Unutturmak Adına Mustafa’yı Evlendireceğine Karar Verdiler.
Bu Kararı Mustafa’yla Danıştılar Fakat Mustafa Karşı Çıkıyordu Çünkü O Pınarı Sadece Seviyordu Pınardan Başkasının Olamazdı Ailesinin Ya Sana İftira Atan Kızı Alacaksın Yada Bizim Sana Öngördüğümüz Kızla Evleneceksin Olay Ancak Bu Şekilde Kapanır Diye Cevap Verdiler.
Aile Meclisinden Çıkan Karara Mustafa Hernekadar İtiraz Etse Dahi Boyun Eğmekte Başka Bir Çaresi Yoktu Hernekadar Pınara Gitmek İstese Bile Dahi Pınarın Engelleri Yüzünden Gidemiyordu. Mustafa Baktı ki Olmayacak Mecburen Ailesinin Ön Gördüğü Kızla Evlenmek Zorunda Kaldı. Pınar İse Bunlardan Habersizdi Mustafa İse Bunları Pınara Nasıl Anlatacağını Kara Kara Düşünüyordu.
Birgün Tekrar Mustafa Pınarla Görüştü Pınar Mustafa’ya Nerdesin Neden Yoksun Diye Sitem Etmeye Başladı Ve Mustafa Buna Dayanamadı Pınardan Saklamasının Haksızlık Olduğunu Düşünerek Pınara Her şeyi Anlatmaya Karar Verdi. Mustafa’nın Ağzından Çıkan Her Söz Pınarın Yüreğine Bir Ok Gibi Saplanıyordu Susmuştu Hiç Bir şey Diyemiyordu Sadece Ağlıyordu, Neden Bunların Olduğunu Ve Biranda Sevdiğinin Nasıl Ellere Kaptırdığını O An Düşünerek Hıçkıra Hıçkıra Ağlıyordu Mustafa’nın Yaptığı Tek Şey Susmaktı Sevdiği Karşısında Ağlıyordu Ama Elinde Hiç Bir şey Gelmiyordu Törelerin Kurbanı Olmuştu. İki Genç İsyan Ediyorlardı Bu Yaşadıklarına...
İsyan Etmekte Boştu Onlar İçin Ya Kaderlerine Razı Geleceklerdi Yada İsyan Edeceklerdi.İşte Kahrolası Kader Yine Kötü Ağlarını Onlar İçin Örmüştü.
Ayrılık Vakti Yine Geliyordu. Pınar Mustafa’nın Evli Olduğunu Bilmesine Rağmen Bir türlü Sevdiğinden Kopamıyordu.Aynı Şey Mustafa İçinde Geçerliydi.
Pınar Mustafa’nın Evli Olduğunu İçine Sindiremeyip Sırf İntikamdı Desek Bir şeyleri Kanıtlamak mı Desek Bilmiyorum Ama O Anki Sinirinden Üzüntüsünden Hiç Sevmediği Bir Kişiyle Nişanlanmaya Karar Verdi.Ve Nişanlandı Hiç Sevmediği Biriyle. Ve Pınar Birgün Tekrar Mustafa’yla Görüşünce Nişanlandığını Bir Anda Söyledi Mustafa’ya. O An Muskanın Dünyası Karardı. Sevdiği Kız Elin Olacaktı Kendiside Elin Olduğu Gibi Ne Kadar Zor Bir şeydi İkisi İçinde Sevişte Kavuşamamak Ve Ellerin Olmak.
Her Nekadar Ellerin Olsallarda Birbirlerinden Kopamıyorlardı Sevgileri Günden Güne Büyüyordu Hiç Bir Engel Tanımıyorlardı. Tüm Olumsuzluklara Rağmen İkiside Birbirlerini Deli Gibi Seviyorlardı.
Ve Nihayet Pınar İçin Beklenen An Gelmişti Sınava Girecekti Bir Nevi Mustafa’ya Sunmuş Olduğu Engel Kalkmak Özereydi İkisi İçinde Büyük Bir Heyecandı Bu Sonsuza Dek Olabilecek Bir Kavuşmamı Yoksa Ayrılıkımıydı Bu Soruyu Birbirlerine Soruyorlardı Ve Verdikleri Cevap İse Aynıydı Ne Olursa Olsun Biz Birbirimizin Ola caz Diyorlardı.
Pınar Sınavı Kazanmıştı Artık Özgürdü Ama Unuttuğu Bir şey Vardı Nişanlıydı Elin Olmasına Az Kalmıştı. Tam Özgürlük Kapıları Açılmışken Mustafa’ya Gel X Şehrinde Buluşalım Birbirimize Kavuşalım Diyordu Pınar Her Yaz X Şehrine Tatile Giderdi Bu Yazda Tatilini Sevdiğiyle Geçirmek Hayali Vardı İçinde Bu Yüzden Mustafa’yı Davet Etti Ama Mustafa’nın Artık Eskisi Gibi Özgür Olamayacağını Hiç Düşünmemişti.
Bu Konuyu Mustafa’ya Açıkladı Özgürüm Kavuşalım Birbirimize Artık Demesi Mustafa İçin Hem Sevindirici Hem de Düşündürücü Üzücü Bir Olaydı Çünkü Mustafa Artık Eskisi Gibi İstediği Yere Gidemez Özgür Değildi Evliydi.....
Mustafa’nın Pınara Verdiği Bir Sözü Vardı Sabret Sevgilim Sabret Geleceğim Birgün Elbet Demesiydi. O Günler Belki de Çok Yakındı Ama Mustafa İçin Engeller Vardı.Gidemiyordu Pınarın İse Beni Sevmiyorsun Artık Sana Gel Diyorum Ama Gelmiyorsun Diye Diretmeleri Mustafa’yı Çok Fazla Üzüyordu.
Yıllardır Beklediği An Gelmişti Mustafa İse Engelleri Yüzünden Evli Olmasından Dolayı Gidemiyordu. İşte Bu Mustafa’ya Kol Gibi Koyuyordu Argo Biraz Kusura Bakmayın Af Buyrun......
Pınar Şuan Mustafa’nın Ona Ne Zaman Gideceğini Sabırsızlıkla Bekliyor Mustafa İse Pınara Nasıl Gideceğinin Planlarını Çaresini Arıyor.....
Ve Mustafa En Son Şu Sözü Kulanmış Sana Gelmeyeceğim Gün Öldüğüm gündür Be Gülüm.. Elin Olduğum Gibi Elin Olsan da Sonsuza Kadar Seni Seveceğim seveceğim ...........Be Gülüm......
Bakalım Birbirlerinden Ayrılmayan Bu İki Aşığın Sonu Ne Olacak...
Değerli Melekyarim.com Üyeleri Bu hikaye hakında yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum...kader Sadece Onlara kötü Ağlarınımı Örmüştü??
Sizinde Böyle Bir Anınız Varsa Bizimle Paylaşabilirsiniz
Not: Bu Hikayeyi Yaşayan Aşıklardan Alıntıdır İzin Alınarak Sitede Yayınlanmıştır..Hiç Bir Şekilde Başka Sitelerde Yayınlanamaz..
Tüm Telif Hakları Melekyarim.Com Sitesine Aittir