Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 23:13:49 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mustafa İle Pınar'ın Büyük Aşkı  (Okunma Sayısı 2026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 24 Temmuz 2007, 11:28:51 »

Adın Kavuşmak Olsun

Yaşanmış Bir Aşk Hikayesi

İsim Ve Yerler Her Ne Kadar Değiştirmiş Olsa da  Konu Gerçektir.Gelelim Hikayeye

Bu Hikaye  Geçen Sene  Yaşanmıştır. İki Genç Arasındaki Yaşanmış Bu Olay İlk Başlarda Sanal Alemde  Başlamıştı.Genç Delikanlı  Birgün Sanal Alemde   Bir  Kızla Tanıştı. İlk Başlarda Her  İkisi Arasında Sadece Sohbete Dayanan Bir Arkadaşlık Vardı.

Zamanla  Mustafa'nın Bu Arkadaşlığı Aşka Dönüştü Her Ne Kadar İnan masada Sanaldaki Olan Aşklara  Ama Pınara Aşık Olmaya Başladı.Aynı Şekilde  Pınarda Mustafa’ya İlgi Göstermeye Başladı.

Ve Bu İlgisi Mustafa Gibi Ondada  Aşk Kıvılcımlarına Yol Açtı. Günden Güne  Tüm Vakitlerini  Msn Birlikte  Geçirmeye Başladılar.

Fırsat Buldukları Gibi Bilgisayarın Başına  Koşup Birbirleriyle Hasret   Gideriyorlardı. Gün Geç tikçe İçinden Çıkılmaz Bir  Hal Aldı. Mustafa Artık İstese de   Pınardan Vazgeçemiyordu Onun  İçin Her şeyi Göze Almaya Bile Hazırdı.

Ve Artık Pınara Dayanamayacağımı Sensiz Yaşayamayacağımı Söyleyerek Seni Görmeye Geleceğim Diye  Söylenmeye Başladı. Pınar  İse Buna  Tepki Vererek Korkuyorum  Biz Burda Varız  Ve Ancak Burda Oluruz Çünkü Bulunduğumuz  Ortam Ve Yaşadığımız Şartlar Buna El Vermiyor Diye  Mustafa’ya Cevap Vermiş, Bunu Her Söyleyişinde  Mustafa’nın Feryadı İle  Karşılaşıyordu Pınarın Tek Dediği Söz  Biz Gerçek Olamayız  Demesiydi  Oysa  Mustafa Onun İçin Her şeyi Yapmaya Hazırdı. Her Defasında Pınar  Mustafa’ya Bir Engel Çıkarıyordu Ama  Pınar Kendince  Haklıydı  Şartları Buluşmalarına El Vermiyordu Ailesinde  Korkuyor Ve Çekiniyordu Ayrıca  Okul Okuması  Engellerden Yalnızca Bir taneydi.

Mustafa’nın Başına Birgün Bir  Olay  Geldi   Mustafa’nın Oturduğu Mahallede  Bir Kız Vardı Mustafa’yı Çok Seviyordu Oysa Mustafa  Pınardan Başka  Kimseyi Göremiyordu, Ve Kimseyi Sevemiyordu. Kız Ne Yaptıysa Mustafa’dan İlgi Göremedi Ve  Mustafa’ya  Bir  İftira Atarak Ona Sahip Olmaya Çalıştı.Kız Ailesine  Mustafa Benimle  Oldu Diyerek İftira Attı.

Oysa  Mustafa Hiç Bir şeyden Habersizdi. Birgün Kızın Mustafa’ya Attığı İftira Mustafa’nın Ailesini Kulağına Gider.Mustafa’nın Ailesi Oğlum Bu Nedir  Neyin Nesidir Bu  Arkanda Söylenen Söylentiler Nelerdir Bize Bir Açıklama  Yap Diye  Çıkışmaya Başladılar. Mustafa Bun Sert Bir Tepki Vererek Yalan Bunlar  Ben Böyle Bir şey  Yapmadım  O Kızı Sevmiyorum Benim Sevdiğim Kız Zaten Var   Dediyse de  İnandıramadı Belki Ailesi İnanmıştı Mustafa’ya Ama  Ona Atılan İftirada  Çok Büyük Bir  İftiraydı.

İki Aile Nerdeyse  Karşı Karşıya Geldiler  Nerdeyse Silahlar  Konuşacaktı Ya Mustafa Kızımızı Alacak Yada Bu İşi Kan Temizleyecek  Denildi. Mustafa’nın Yaşadığı Ortam Bunu Gerektiriyordu.

Mustafa Çaresiz Ve Kendisine Atılan İftiradan Dolayı  Pınarı İhmal Ediyordu. İşin Boyutunu Açığa Çıkarmadan Pınara Bir Açıklama Yapmıyordu  Pınarda Merak İçindeydi.

Mustafa sı Neden Yok Niye Hiç Arayıp Sormuyor Diye Düşünüp İsyan Ediyordu. Birgün Mustafa Dayanamayıp Bu Durumu Kendisine İftira Atıldığını Ve Çaresiz Olduğunu Pınara Anlatmaya Karar Verdi. Bunu Pınara Anlatınca Pınar  Çok Şaşırdı. Böyle Bir şey  Nasıl Olur  Diye Hatta İnanmadı. Mustafa Her Ne Kadar Gerçeği Anlatsa da Pınar  Büyle Bişi Olamaz Diye Cevap Veriyordu Oysa  Mustafa’nın  Töreleri Aile Şartları Bunu Gösteriyordu.

Mustafa Çaresizdi Kendisine Atılan Bu İftira Ve Sevdiğinin Ona İnanmayışı Onu Kahrediyordu.Mustafa’nın Aklında Sadece  Pınar Vardı Ve Hep Ona Gitmeyi Hayal Ediyordu Tekrar Pınara Sana Geleceğim Dedi Oysa  Pınar  Yine Engeller Var  Olmaz Gelemezsin Diye  Cevap Verdi. Pınarın Tek Söylediği Ben Ancak Üniversiteyi Kazanırsam  O zaman Özgür Olurum  Bir Şekilde  Ben Sana Geleceğim Demesi Oluyordu.

İki Genç Arasındaki Olaylar Bu Şekilde Hep Devam Etti. Birgün Mustafa’nın Ailesi Ona Atılan İftirayı Örtbas Etmek İçin Mustafa’yı  Kendilerinin Ön Gördüğü Bir Kızla Evlendirmeye Karar Verdiler. Nazından  Yaşanan O İftirayı Unutturmak Adına  Mustafa’yı Evlendireceğine Karar Verdiler.

Bu Kararı  Mustafa’yla Danıştılar Fakat  Mustafa Karşı Çıkıyordu Çünkü O Pınarı Sadece Seviyordu Pınardan Başkasının Olamazdı Ailesinin Ya Sana İftira Atan Kızı Alacaksın Yada  Bizim Sana  Öngördüğümüz Kızla Evleneceksin  Olay  Ancak Bu Şekilde  Kapanır Diye Cevap Verdiler.

Aile Meclisinden  Çıkan Karara Mustafa Hernekadar İtiraz Etse Dahi Boyun Eğmekte  Başka Bir Çaresi Yoktu Hernekadar  Pınara Gitmek İstese Bile Dahi Pınarın Engelleri Yüzünden  Gidemiyordu. Mustafa Baktı ki  Olmayacak Mecburen  Ailesinin Ön Gördüğü Kızla Evlenmek Zorunda Kaldı. Pınar  İse Bunlardan Habersizdi Mustafa İse Bunları Pınara Nasıl Anlatacağını Kara Kara Düşünüyordu.

Birgün Tekrar  Mustafa Pınarla  Görüştü Pınar  Mustafa’ya Nerdesin Neden Yoksun Diye Sitem Etmeye Başladı Ve  Mustafa  Buna Dayanamadı Pınardan Saklamasının  Haksızlık Olduğunu Düşünerek Pınara Her şeyi Anlatmaya Karar Verdi.  Mustafa’nın Ağzından Çıkan Her Söz Pınarın Yüreğine  Bir  Ok Gibi Saplanıyordu  Susmuştu Hiç Bir şey  Diyemiyordu Sadece Ağlıyordu, Neden Bunların Olduğunu Ve Biranda Sevdiğinin Nasıl Ellere  Kaptırdığını O An Düşünerek Hıçkıra Hıçkıra Ağlıyordu Mustafa’nın Yaptığı Tek Şey Susmaktı Sevdiği Karşısında Ağlıyordu Ama Elinde Hiç Bir şey  Gelmiyordu Törelerin Kurbanı Olmuştu. İki  Genç İsyan Ediyorlardı Bu Yaşadıklarına...

İsyan Etmekte  Boştu Onlar İçin Ya Kaderlerine Razı Geleceklerdi Yada İsyan Edeceklerdi.İşte  Kahrolası Kader  Yine  Kötü Ağlarını Onlar İçin Örmüştü.

Ayrılık Vakti Yine Geliyordu. Pınar  Mustafa’nın  Evli Olduğunu Bilmesine Rağmen  Bir türlü  Sevdiğinden Kopamıyordu.Aynı Şey  Mustafa İçinde Geçerliydi.

Pınar   Mustafa’nın Evli Olduğunu İçine Sindiremeyip Sırf  İntikamdı Desek Bir şeyleri Kanıtlamak mı Desek Bilmiyorum Ama O Anki Sinirinden Üzüntüsünden  Hiç Sevmediği Bir  Kişiyle  Nişanlanmaya Karar Verdi.Ve  Nişanlandı Hiç Sevmediği Biriyle. Ve  Pınar Birgün Tekrar  Mustafa’yla Görüşünce Nişanlandığını Bir Anda Söyledi Mustafa’ya. O An Muskanın Dünyası Karardı. Sevdiği Kız Elin Olacaktı  Kendiside Elin Olduğu Gibi Ne Kadar Zor Bir şeydi İkisi İçinde Sevişte  Kavuşamamak Ve Ellerin Olmak.

Her Nekadar  Ellerin Olsallarda  Birbirlerinden Kopamıyorlardı Sevgileri Günden Güne Büyüyordu Hiç Bir Engel Tanımıyorlardı. Tüm Olumsuzluklara Rağmen İkiside Birbirlerini Deli Gibi Seviyorlardı.

Ve Nihayet  Pınar  İçin Beklenen An Gelmişti Sınava Girecekti Bir Nevi Mustafa’ya  Sunmuş Olduğu Engel  Kalkmak Özereydi  İkisi İçinde Büyük Bir Heyecandı Bu Sonsuza Dek Olabilecek Bir Kavuşmamı Yoksa  Ayrılıkımıydı Bu Soruyu Birbirlerine Soruyorlardı Ve Verdikleri Cevap İse Aynıydı Ne  Olursa Olsun  Biz Birbirimizin Ola caz Diyorlardı.

Pınar  Sınavı Kazanmıştı Artık Özgürdü Ama  Unuttuğu Bir şey  Vardı Nişanlıydı Elin Olmasına Az Kalmıştı. Tam Özgürlük Kapıları Açılmışken Mustafa’ya Gel  X Şehrinde  Buluşalım Birbirimize Kavuşalım Diyordu  Pınar Her Yaz  X  Şehrine Tatile  Giderdi  Bu Yazda  Tatilini Sevdiğiyle Geçirmek Hayali Vardı İçinde  Bu Yüzden Mustafa’yı Davet Etti Ama  Mustafa’nın Artık Eskisi Gibi Özgür  Olamayacağını Hiç Düşünmemişti.

Bu Konuyu Mustafa’ya Açıkladı Özgürüm Kavuşalım Birbirimize Artık Demesi Mustafa İçin Hem Sevindirici Hem de  Düşündürücü Üzücü Bir Olaydı Çünkü Mustafa Artık Eskisi Gibi İstediği Yere Gidemez Özgür  Değildi  Evliydi.....

Mustafa’nın Pınara Verdiği Bir Sözü Vardı  Sabret Sevgilim Sabret  Geleceğim Birgün Elbet Demesiydi. O Günler Belki de  Çok Yakındı Ama  Mustafa İçin Engeller Vardı.Gidemiyordu Pınarın İse Beni Sevmiyorsun Artık Sana Gel Diyorum Ama Gelmiyorsun Diye Diretmeleri  Mustafa’yı Çok Fazla  Üzüyordu.

Yıllardır  Beklediği An Gelmişti  Mustafa İse Engelleri Yüzünden Evli Olmasından Dolayı Gidemiyordu. İşte Bu Mustafa’ya  Kol Gibi Koyuyordu Argo Biraz  Kusura Bakmayın Af Buyrun......

Pınar  Şuan  Mustafa’nın  Ona Ne Zaman Gideceğini Sabırsızlıkla Bekliyor Mustafa İse  Pınara Nasıl Gideceğinin  Planlarını Çaresini Arıyor.....

Ve Mustafa En Son  Şu Sözü Kulanmış  Sana Gelmeyeceğim Gün  Öldüğüm gündür Be  Gülüm.. Elin  Olduğum Gibi Elin Olsan da Sonsuza Kadar Seni Seveceğim  seveceğim ...........Be Gülüm......

Bakalım Birbirlerinden Ayrılmayan  Bu İki Aşığın Sonu  Ne  Olacak...

Değerli Melekyarim.com Üyeleri Bu hikaye hakında  yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum...kader Sadece Onlara  kötü Ağlarınımı Örmüştü??

Sizinde  Böyle Bir Anınız Varsa Bizimle  Paylaşabilirsiniz

Not:  Bu Hikayeyi   Yaşayan Aşıklardan Alıntıdır  İzin Alınarak Sitede  Yayınlanmıştır..Hiç Bir Şekilde Başka Sitelerde Yayınlanamaz..

Tüm Telif Hakları Melekyarim.Com Sitesine Aittir
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2007, 11:37:24 Gönderen: MeLeKYaRiM » Logged
canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2007, 11:56:26 »

valla zor bi karar ama kızın yaptıgı yanlışya ne die gidip nişanlanıoki işi daha zora koymuş..ben herzaman sevenlerin kavusmasından yanayım ne sartlarda olursa olsun....sevgi kolay bulunmuyo çünkü
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2007, 12:04:37 »

evet kızın yaptığı büyük bi hata çocuğun zorla evlendiğini biliyor ne demeye intikam niyetiyle nışanlanıyo.........
bu saatten sonra bence beraber olmaları üçüncü kişilere karşı büyük bir haksızlık olur diye düşünüyorum ben......
yinede hayırlısı olsun kader sevenleri bir gün bir yerde biraraya getirir mutlaka..........

Sevemez Kimse Seni

Sevemez kimse seni
Benim sevdiğim kadar
Sevgilim sen olmasan
Yaşamak neye yarar

Her gün seni düşünür
Her an seni yaşarım
Seni sevmekten değil
Kaybetmekten korkarım

Bir gün beni unutup
Başkalarına bakma
Birazcık sevgin varsa
Beni yalnız bırakma
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2007, 15:23:29 »

evet arkadaşlar... kızı herkes suçlamış burda ama.. kız ne yapsın bence  sevdiğini kaybetmöenin verdiği acıyla ani bi karar vermiş... evet prenses haklısın..3. kişilerin suçu ne.. ama sevenlerin de suçu ne.. sevgi işte yenilmişler sevgilerine.. allah kimseye yaşatmasın bence....ne diyelim kii...üzüldümm...
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2007, 15:30:41 »

aslında kimsenin kimseyi suçladığı yok sadece şartlar mı desek imkansızlıklar mı kader mi ne denilir bilmiyorum bu saatten sonrada hiç suçlu aramanın bir anlamı yok bence sadece bir an bile olsa olumsuzlukları bir yana bırakıp umutla mutlulukla yaşamak ve enazından öyle görmek ......!
araratliengo

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2007, 11:19:02 »

çok acı bir hikaye aslında ama  bu hikaye nerden yaşanmış çok merak ettim güneydoğu doğu bölgelerinde  yaşanmış muhakkak

hikayede delikanlıya hiç bişi diyemiyorum sadece ailesinin törelerinin kurbanı olmuş ama sevdiği kızın gidip nişanlanması çok saçma  demek hiç sevmemiş  zaten mustafa herşeyi anlatımış sevdiği kıza gidip ne diye nişanlanmış?? ve halende birbirlerini sevmeleri işte bu onların buyuk aşkının kanıtıda oluyor   ve mustafanın zamanında sana geleceğim demesi  sevdiğininde olmaz gelemezsin demesi  şimdiyse tam tersi olmuş  mustafa gidemiyor bence  buna kötü kaderde denilir kader onlara hiç kavucak bir yol göstermemiş Allah sonunu hayır getirsin

biri nişanlı biri evli onların yolunu bekleyen diğer iki kişiye haksızlık olur bence.
Cadi3518

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2007, 20:44:56 »

vaybeeeeeeee ne aşkmış yaaa ama burda herkes  kızı suçlamış bence  kızı fazla suçlamaya gerek yok belki bulanım ve çaresizlikten ne  yaptığını bilmeyerek gidip nişanlanmış ama  cocugun hiç bir sucu yok burda tamamen  yapılan hersey  cocugun istememesi sonucunda olmus Allah herikisinede  sabır versin  ama yapacakları tek sey  var   birbirlerini bukadar sevmelerine rahmen   birbirlerini asla unutmayacaklar ve hep anacaklar en güzeli bu bence   cocugun esi ve kızın nisanlısına haksızlık oluyor belki ama gönül bu birbirlerini sevmiş unutamıyorlar   ah gönül ahhhhhhhhhh ne gelirse senden gelir  deli gönül Cheesy Tongue
temha_04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2007, 21:02:08 »

cadı deli gönül demişken.

Taştın Yine Deli Gönül

Taştın yine deli gönül
Sular gibi çağlar mısın?
Aktın yine kanlı yaşım
Yollarımı bağlar mısın

Nidem elim ermez yâre
Bulunmaz derdime çâre
Oldum ilimden avâre
Beni burda eğler misin

Yavu kıldım ben yoldaşı
Unulmaz bağrımın yaşı
Gözlerimin kanlı yaşı
Irmak olup çağlar mısın

Ben toprak oldum yoluna
Sen aşurı gözetirsin
Şu karşıma göğüs geren
Taş bağırlı dağlar mısın

Harami gibi yoluma
Arkurı inen karlı dağ
Ben yârimden ayrı düştüm
Sen yolumu bağlar mısın
Karlı dağların başında
Salkım salkım olan bulut
Saçın çözüp benim gibi
Yaşın yaşın ağlar mısın
Esridi Yunus'un canı
Yoldaşım illerim kanı
Yunus düşte gördü seni
Sayru mısın sağlar mısın

selametle kal...
Cadi3518

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 02 Ağustos 2007, 21:23:52 »

güzel bir  şiir  tam gönülleri anlatacak bir  şiir   sana   benden  puan ++  sahi çok  acı bir  aşk hikayesi üzüldüm yaaa

iyi geceler  abim geldi çıkıyorum babiiiii
canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 02 Ağustos 2007, 22:58:45 »

harbide şiirin çok hoş bana tanıdık gelio sanki edebiyet dersinde görmüstükk:)
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 06 Eylül 2007, 11:02:13 »

bu acı aşk hikayesi gerçek hayattan alıntıdır denilmişti. bilen var mı acaba ne oldu şimdi bu aşıklar? bu hikaye nasıl ilerledi ya da nasıl bitti. hala bi haberiniz varsa paylaşabilir misiniz? ayrıca böyle gerçek bi hikayeyi paylaştığınız için de teşekkürler...
ilknur22

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #11 : 24 Eylül 2007, 22:00:41 »

Sad(((( çok acı bir aşk hikayesi ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama bu yaşanan  olaylardan sadece  iki şey  varr mustafanın zorla evlenmesi başına gelmiş olayın yüzünden...çaresizliği......

ve  bu yaşananlara rahmen halen  pınarı  sevmesi bu  onun büyük sevgisinin bir kanıtı,ama pınarın gidip nişanlanması çok saçma buda  oluyorki hiç sevmemiş.

Allah sabırlar versin Dilerim kavuşursunuz diyecem ama................arkanızda kalan  o iki kişi...............................................

MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #12 : 09 Ağustos 2008, 23:35:09 »

devamı  çok yakındaaaa aşıklar tarafından sitemizde yayınlanacaktırr selametle kalın....
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.237 Saniyede 43 Sorgu ile Oluşturuldu