Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 21:11:11 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kendini Adam Zanneden Sivrisinekler..  (Okunma Sayısı 357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
temha_04

Ziyaretçi

Durumum:

« : 31 Temmuz 2007, 17:55:31 »

KENDİNİ ADAM ZANNEDEN SİVRİSİNEKLER

Gurur ve kibir sahibi zavallıların durumu bir sineğe benzer ki o kendini adam zannediyordu.
Doğan kuşlarının övüldüğünü işitmiş; Şüphe yok ki ben de vaktin Anka'sıyım demişti. Ona göre en güzel,en kıymetli kuş kendisiydi. Eşeğin biri yola pislemişti. Ortasına da bir saman çöpü düşmüştü. O sinek eşek sidiği birikintisindeki saman çöpünün üstüne kondu. O an kendini gemi kaptanı zannetti. Gururla başını kaldırdı.
“Ben, deniz ve gemi hikayesini okumuş, bir gün bu günlerin geleceğini hayal etmiştim.İşte o büyük gün geldi”, dedi kendi kendine.. “İşte şu deniz, şu gemi, ben de tecrübeli, usta ve büyük bir kaptanım”. Kendince deniz üstünde salınıp durmaktaydı. Dünyanın en büyük kaptanı idi o. Dünyanın en büyük denizinde, kocaman bir geminin büyük kaptanı…Zavallı hayvan. Sinek..Sineğin sivrisi. Nasıl bir pisliğin içinde olduğunu bilmiyordu. O kadarcık bir su ona haddinden fazla göründü.O sidik, sineğe göre hudutsuzdu. Sinekte onu olduğu gibi görecek göz nerede? Aciz varlık! Onun alemi kendi görüşüne göre olur. Gözü bu kadardır, denizi de ona göre!

Alıntı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.195 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu