Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 15:56:08 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İtiraf Ediyorum Erkek Milleti Yok Mu Hepsi Aynı  (Okunma Sayısı 2125 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #15 : 04 Eylül 2007, 20:23:08 »

bu güvensizliğin tek sebebi günümüzdeki insanların sadece zevkleri için yaşamaları, hayatı ciddiye almamaları, ve insanlarla oyun oynamalarıdır...
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #16 : 04 Eylül 2007, 20:26:29 »

offffffff tam  düşündüklerimi söyledin yaralım...sağol...bende bişi ekliyeyim bu güwensizliklerin sebebi yaşanmışlıklar ve tecrübelerdir. hayat herşeyi öğretiyor insana genç veya yaşlı hiç farketmiyor....
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #17 : 04 Eylül 2007, 20:28:21 »

haklısın da peki bu nereye kadar gidecek ? hiç mi sevgi olmayacak ? peki neden kendimizi oyuncak ediyoruz yada birilerinin bizimle oynamasına ses çıkaramıyoruz ? yoksa sahiden bizde oyuncak mı olmak istiyoruz zevk için  oyun için heves için ? ama yine de oyun bitince acı çekiyoruz ? ya biz nasıl varlıklarız ki bize birbirimize bunları yapabiliyoruz  ?
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #18 : 04 Eylül 2007, 20:32:56 »

arkadaşlar bunları söylemek için illa yaşanmışlıklar yada tecrübeler değildir. insanlar bazı şeyleri görerekte öğrenir.Bizler kendimizi bildikten sonra kimse bizimle oynayamaz zamanı geldiğindede doğru insanı buluruz.  Wink
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #19 : 04 Eylül 2007, 20:34:17 »

dedik ya işte genel konuşuyoruz die. eğer ortada bi oyun ve oyuncak varsa meseleyi buraya getiririsek eğer oyun da oyuncaklıkta karşılıklıdır. iki tarafta oynamıştır birbiriyle. elbette ki yazık. sonuçta bunları yine biz insanlar biz insanlara yapıyoruz. ne diyelim ALLAH ISLAH EYLESİN BİZLERİ.....
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #20 : 04 Eylül 2007, 20:41:20 »

bak ne güzel işte demek ki iki tarafta birbiriyle oynayabiliyor değil mi ? sevgi yok aşk yok ee valla ben seni seviyorum sende beni seviyorsun gibi sevgi adına olan şeyleri de oyun uğruna katlediyoruz .  o zaman şöyle diyebilirmiyiz bu günümüzde gerçek sevgi adına değerler adına bişi kalmamış ben bu sonuca varıyom .
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #21 : 04 Eylül 2007, 20:45:00 »

hayır yaralıyürek yanılıyosun gerçek sevgiler hala var bu kadar karamsar olmayalım yauw günümüzde ne kadar oyun oynanıyorsa oynansın, ne kadar yalan olursa olsun hala gerçek sevgiler var
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #22 : 04 Eylül 2007, 20:45:40 »

sevgi ve değerler her zaman vardır ve hep var olacak. bu bahsettiklerimiz sadece istisna ve istisnalar kaideyi bozmaz... gerçek sevgi ve aşk olmasa yaşanır mı hiç... herşeyi yalan sanmayalım. her insanı da bir tutmayalaım... umarım o  aşkı sevgiyi oyun sananlar çok azınlıktadır...
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #23 : 04 Eylül 2007, 20:52:16 »

kendince haklı olabilirsin yaralım bişi diyemem ama öyle şeylere şahit oluyor ki bu yürek ya çekimser kalıyorsun yada kendini çoğu şeyden soyutluyorsun kendimce . belki de ben kendi çevremde hep bunları gördüm biraz da onun etkisi olabilir zor be arkadaşım inan çok zor bu devirde öyle gerçekten sevebilecek seni sen olduğun için yanında olabilecek birini bulmak mı sanmıyorum ? arayan bulur diyeceksiniz ama  bu dünya bir kere temelden bozuk ya bozuk bir yapının üstüne temel atılırsa o binanın yıkılacağıda an meselesidir . aç yatın açıkta yatın ama yıkılmaya yüz tutmuş bir binada kalmayın  yoksa tamiri çok zor yaralarla karşılaşabilirsiniz .
ilknur22

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #24 : 05 Eylül 2007, 12:55:12 »

Her erkek aynıdır diye saçma ßir şey olmaz 

her erkek farklıdır kimi aldatır
kimi ßağlanır ßaşkasına yan gözle ßilem ßakmaz

Lüffen yane her erkek ßir değildir...
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #25 : 14 Eylül 2007, 13:24:22 »

evet   ilknur sana  katılıyorum  herk erkek asla bir olamaz  bu   dediklerim bayanlar içinde geçerlii...

kimisi çok delikanlı harbi  sadık dürüst  olur  kimiside  yalancı aldatıcı vs... olur  kalkıp bunları nasıl bir  tutabiliriz  söylermisiniz???
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #26 : 14 Eylül 2007, 20:26:34 »

bizde farklı bişey demiyoz zaten herkes bir deildir kadınlar erkekler diye ayırt etmek yanlış
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.235 Saniyede 40 Sorgu ile Oluşturuldu