Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 15:55:41 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İtiraf Ediyorum Erkek Milleti Yok Mu Hepsi Aynı  (Okunma Sayısı 2125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SaHRaZaT

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 273

Kayıt tarihi 02 Eylül 2007, 23:07:43

Durumum:

« : 02 Eylül 2007, 23:35:23 »

işte itiraf ediyorum erkek milletinin hepsi aynı 
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2007, 00:17:59 »

aynıdan kastın ne iyimi kötümü..............
DiLKeTYaMiN

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2007, 11:11:37 »

kesin  kötü olarak kassetmiştir arkdaşımız:PP
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2007, 11:16:08 »

dimi bütün erkeklerin iyi olması mümkün deil unutmuşum birden..........Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2007, 17:10:48 »

Bütün bayanlarında iyi olması mümkün değil:)))
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 04 Eylül 2007, 00:22:04 »

erkek milleti hepsi aynı diye genelleme yapıcak olursak bu yanlış çünkü bayanlar daha acımasız daha kötüler bu konuda erkekleri suçlamamak gerekir Wink
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2007, 00:28:11 »

kız sen kimin tarafındasın hemcinsimizin yüzkarası.........Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 04 Eylül 2007, 00:40:16 »

ben haklıdan yanayım günümüzdeki kadınları tanıdıkça, gördükçe erkeklere hak veriyorum  doğruya doğru burda genelleme yapıldığı için genelleme yaptım sen, bu, şu, o diye ayırmıyorum
daha açık olmak gerekirse ben erkek olsam bir kıza çok zor güvenirdim belkide hiç güvenmezdim ama erkekler bu güveni sağlayabiliyo (tabi genel olarak  Cheesy )
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2007, 00:42:56 Gönderen: YaRaLIm » Logged
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 04 Eylül 2007, 00:46:08 »

biliyorum canım benim ben ciddi olarak yazmadım sana zaten şaka olarak yazdım bende biliyorum bu devirde iyi olmayan erkekler kadar iyi olmayan bayanlarında olduğunu...........Cheesy Cheesy
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 04 Eylül 2007, 00:49:18 »

anladım zaten şaka olduğunu ama cvp vermek zorundaydım anlarsın ya  Grin
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 04 Eylül 2007, 00:54:09 »

anladım canım cvp vermeden duramam diyon yani............Cheesy Cheesy
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2007, 00:59:00 Gönderen: PRENSES » Logged
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #11 : 04 Eylül 2007, 08:13:16 »

erkek milleti hepsi aynı diye genelleme yapıcak olursak bu yanlış çünkü bayanlar daha acımasız daha kötüler bu konuda erkekleri suçlamamak gerekir Wink

Tbr ederim bende öyle demiştimzaten erkek ve bayanların birbirinden pek farkı yok ama hepsi demek yalnış olur
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #12 : 04 Eylül 2007, 09:53:14 »

ben haklıdan yanayım günümüzdeki kadınları tanıdıkça, gördükçe erkeklere hak veriyorum  doğruya doğru burda genelleme yapıldığı için genelleme yaptım sen, bu, şu, o diye ayırmıyorum
daha açık olmak gerekirse ben erkek olsam bir kıza çok zor güvenirdim belkide hiç güvenmezdim ama erkekler bu güveni sağlayabiliyo (tabi genel olarak  Cheesy )
  yaralım  şimdi gözüme girdin  kız valla tatil sana yaramış bidaha sen tatile git  bencee
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #13 : 04 Eylül 2007, 20:12:11 »

tatille bi ilgisi yokki melekyarim ben bu konuda herzaman erkeklerden yanayım
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #14 : 04 Eylül 2007, 20:21:15 »

inan çok şaşırdım günümüzde hele bu şartlar ikili ilişkiler arasında ve kadın erkek ilişkilerinde bu kadar bir güvensizliğin yaşandığı bir zamanda genel olarak bir bireyin değil de genelin ele alınması çok güzel . peki nedir sizce bu güvensizliği yaratan şeyler ? daha öncede yaşanmış bir tatsızlık mı şahsi mi , kişisel mi , yoksa kişilik analizi mi ? ne olabilir bu güvensizliği doğuran sebepler ?
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.251 Saniyede 47 Sorgu ile Oluşturuldu