Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 15:02:37 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: iddiayı Kaybeden Fenerbahçeli Kafasına GS Yazdı  (Okunma Sayısı 370 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 29 Nisan 2008, 18:48:48 »

Ağrıda erkek kuaförlüğü yapan Turan Özhan adındaki Fenerbahçeli fanatik, müşterisi Ramazan Tanrıkulu ile girdiği iddiayı kaybedince saçlarını usturaya vurdurdu ve Galatasaray yazdırdı.

İki ezeli rakip arasında pazar günü oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı için bir çok yerde olduğu gibi Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde arkadaşları ile girdiği iddiayı kaybedenlerin üzüntüsü sürüyor.

Doğubayazıt'ta iddiaya giren taraftarlardan kimi takım elbise kazandı, kimi de saçlarını usturaya vurdurdu.

Özhan, "Ben çok iddialıydım, böyle olacağını bilseydim iddiaya girmezdim. Fenerbahçe'ye canım feda olsun ama böyle bir daha da iddiaya girmem." dedi.

Galatasaray taraftarı Ramazan Tanrıkulu ise hem takımının kazanmasından hem de bir Fenerbahçeli fanatiğe saçlarını kazıttırıp Galatasaray yazdırmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Tanrıkulu, bir önceki maçta da kendisinin iddiayı kaybettiğini ve saçlarını usturaya vurdurduğunu hatırlatarak, "Önemli olan dostluk ve kardeşliktir. Centilmenlik çerçevesinde bu tür iddialar heyecan veriyor. Galatasaray, son haftalarda büyük bir çıkış yakalamıştı ve kazanacağından emindim" ifadelerini kullandı.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.224 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu