Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 14:30:31 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hayattaki En Büyük Korkunuz Nedir Ve Gerçekleşirse Ne Yaparsınız??  (Okunma Sayısı 945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« : 07 Ağustos 2007, 22:25:50 »

Sevdiklerimin başına kötü bişey gelmesinden çok korkuyorum ve onları kaybetmekten hiç başıma gelmedi ama ne yapardım bilmiyorum sanırım gece gündüz durup durup ağlarım kendi kendimi yer bitiririm...
Yüca Rabbim hepimizi kötülüklerden korusun...
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2007, 09:06:58 »

tabikide herkesin en büyük korkusu sevdiklerini kaybetmektir.....
sonuçta herşeye alışıldığı gibi onların yokluğunuda alışıyoruz yani buna mecburuz belki yokluklarını hissediyoruz ama yinede alışılıyo Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez....
paylaştığın için saol........
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2007, 13:00:42 »

bende bu tüm iyi dileklere katılıyorum . herşey biz insanlar içindir . yeri geldimi de bazı şeyleri kabullenmek gerekir isyan yerine yokluklarla yaşamasını da bilmeli insan Sad(
Kader18

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2007, 13:47:49 »

Aslında  insanların hayatında bir  çok korkular var ama  bunların hiç birini yaşamak istemezsin  bu korktuğunuz  şeyler  muhakak  gerçekleşiyor  örneğin  ailenin başına kötü bişi gelmesi birinin ölmesi gibi korkular var  ve bu korkularda gerçekleşen şeylerdir Ne yaparız  Ağlarız  hayata belkide  küser  çaresizde kalırız ama   Allahın takdiri  Kula bişi düşmez
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2007, 21:09:59 »

sorduğum soruya bak gelen cvplara bak devam edin arkadaşlar çok güzel gidiyosunuz
capkin_mavis

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2007, 10:55:23 »

HAYYATTA  EN BUYUK KORKUM  ONCELIKLE ANNEM VE BABAM ONLARDAN UZAK OLMAK YADA BI DAHA GORMEMEK  IKINCISI  SEVDIGIM EN BUYK KRKUM BUNLAR  BUNLARDAN BRIRI BASIMA GELDI YANI SEVDIGIM  BASAAKSIYLA  EVLNDI NE YAPACAGIMI SASRIDM  VE BI KARAR ALDIM  DEDIM  GERCEK SEVGIYI BULMADAN ARTIK KISEYE  GUVENMEYECEM  O GUNDEN SONRA  DAHA  KIMSEYLE  CIKMADIM  INS  BULURUM  İİ  BİRİNİ
crazy_devil

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 276

Kayıt tarihi 03 Eylül 2007, 16:38:57

Durumum:

« Yanıtla #6 : 20 Eylül 2007, 21:32:31 »

TABİKİDE SEVDİKLERİMİ KAYBETMEKDEN KORKARIM GERÇİ BABAMI KAYBETTİM BİLE...O YÜZDEN ANNE DELİSİYİM...
canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 21 Eylül 2007, 11:38:03 »

sevdiklerimi kaybetme ve onlar tarafından unutulmak
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.432 Saniyede 33 Sorgu ile Oluşturuldu