MeLeKYaRiM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« : 04 Haziran 2007, 13:49:48 » |
|
en çok nefret ettiğim şeyler yalan konuşmak insanların arkasından konuşmak ve onları yargılamak..Aldatmak Aldatılmak
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2007, 17:15:36 Gönderen: MeLeKYaRiM »
|
|
|
|
|
jAsMiN
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2007, 20:39:07 » |
|
en çok nefret ettiğim bazı erkeklerin öküz gibi bakmaları ne istiyolar bu kızlardan derdin varsa gel söyle ne o öyle öküz gibi bakmakk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kader18
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2007, 11:04:46 » |
|
arkdaşım beni aldattı itiraf ediyorum ondan çok ama çok nefret ediyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLeKGüLoM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2007, 16:00:58 » |
|
nefret ediyorum işte hayattan bazen. hayatın bize sunduklarından, hayatı kurallara göre yaşamaktan, bize bu kuralları koyanlardan, sewmeden sewiyorum diyenlerden, yalancılardan, dolancılardan, riyakarlardan, sahtekarlardan, yüreksizlerden, adam gibi adam olamayan karektersizlerden, not wermeye üşenen hocalardan, ÖSS gibi bi faciayı önümüze getiren düzenden, kan emici pasif wampir kılıklı insanlardan, çok şey biliyor gibi görünüpte aslında hiç bişey bilmeyenlerden,sewenleri ayıran wicdansızlardann, duyguları sömüren adilerdennnn nefret ediyooorrruuummmmmmmm.........
ama hayat yine de yaşamaya değerrr.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2007, 16:28:55 » |
|
bence değmez sadece yaşamaya mecbur olduğumuz için yaşıyoruz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLeKGüLoM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2007, 17:16:46 » |
|
neden bu kadar karamsarsın sen ya prensesss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2007, 18:13:07 » |
|
hayat işte böle olmamı istiyor insanın yaşantısında hiç mi düzgün iyi şeyler olmaz yokta yok gelde karamsar olma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLeKGüLoM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2007, 09:54:33 » |
|
sen pozitif düşün ki herşey iyi olsun hayatı iyi yanlarından ele all... yoksa üzülecek şey mi yok ama takma sen ya daha genciz güzeliz... çok canlar ezerizz:P:P:P:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2007, 10:12:14 » |
|
hani bi çizgi filmde şirinlerdi sanırım sürekli herşeyden nefret eden bi tane vardı bende öle oldum galiba pozitif düşünmektende nefret ediyorum düşünmekle bişi olmuyor canım yaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLeKGüLoM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Haziran 2007, 10:14:09 » |
|
aman newin yaaaa walla çok karamsarsın böle de yaşanmaz ki, hayatla alay et bee onun senle alay etmesine asla izin wermeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeNYuReGiM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #11 : 07 Haziran 2007, 14:47:24 » |
|
hayata en çok nefret etiğim sey arkadasini kisisel çikar satan arkadaslardir ben çikara dayali arkadastan nefret ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Haziran 2007, 17:19:25 » |
|
biraz klasik olacak ama bu zamanda çıkarsız kimse kimseye bişi yapmıyor abicim ya kim nefret etmiyor ki öle tiplerden ama hayatımızda hep varlar ve olacaklarda malesef.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLeKYaRiM
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Haziran 2007, 17:15:08 » |
|
insanın hayatında hep var ama önemli olan insanında bu tür çıkarlar peşinden koşmaması onlar gibi olmaması yanılıyormuyum yoksa???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PRENSES
Ziyaretçi
Durumum: