1- Bu gece öleceğinizi bilseniz, bazı insanlara bazı şeyleri söylememiş
olmanın pişmanlığını hisseder miydiniz? Peki neden söylemediniz?
- Evet hissederdim bazı şeylerden korktuğum için..............2- Günün birinde çocuğunuzun doğduğu hastahanede bir yanlışlık
yapıldığını ve çocukların karıştığını öğrenseniz, kendi çocuğunuzla sizin
büyüttüğünüz çocuğu değiştirir miydiniz?
- Evet değiştirirdim kendi canından olan bambaşka diğerine aynı gözle bakamazsın diye düşünüyorum.........3- Bir daha ailenizi asla göremeyeceğinizi bildiğiniz halde, Çok
sevdiğiniz insanla çok uzak bir ülkede yaşamak ister miydiniz?
- Hayır, istemezdim ailem herşeyden herkesten önce gelir...............4- Çok sevdiğiniz nişanlınıza bir kaza sonucu felç gelseydi, onunla
yinede evlenir miydiniz, yoksa kararınızı değiştir miydiniz?
- Bilmiyorum cvp verilmesi zor bi soru..............5- Yakın arkadaşlarınızdan biri ressam ve başarılı olup olamayacağı
hakkında sizin ne düşündüğünüzü öğrenmek istiyor. Sizce hiç başarı şansı
yok, bunu ona söyler miydiniz?
- Söylerdim tabikide başarısız olduğunu gördüğünde daha çok üzüleceği kesin...............6- Çok iyi anlaştığınız, güvenilir, harika bir tek dostunuz olmasını mı,
yoksa mesafeli ama çok sayıda arkadaşınızın olmasını mı istersiniz?
- Tek bir dost herşeye bedel............7- Kör olmakla, sağır olmak arasında nasıl bir seçim yapardınız?
- Aslında ikiside çok zor ama kör olmak en kötüsü sanırım sağır olmayı tercih ederdim Allah korusunda..........8- Bir hikaye yada olayı anlatırken, süsleme yada abartma gibi bir
huyunuz var mı? Varsa neden?
- Var sanırım.........Daha heyecanlı oluyo ama yalan olmaz gerçekleriyle abartırım...........

9- En iyi dostlarınız, senden daha mı genç yoksa daha mı yaşlı?
- Hepsiyle aynı yaştayım ama araya bazen küçüklerde kaçıyo..........

10- Eviniz ve içindeki eşyalarınız yanıyor. Ailenizi kurtardıktan sonra
içeri bir kez daha girme şansınız var, neyi kurtarırsınız?
- Ailem kurtulduktan sonra cesaret edip içeriye tekrardan girmem herhalde onlardan başka önemli ne olabilir ki hiç dimi............11- bir akşam yemeğine. Dünyada en çok kimi davet etmek istersiniz?
- Sevdiklerimin hepsini...........12- Cevapların dürüst olacağından emin olmak şartıyla, birine üç soru sorma
şansınız olsaydı, kime hangi soruları sorardınız?
- Soruları yazmam ama dürüstlükte soracağım 3 kişi melekyarim, hayal ve yaralım olurdu.............