Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 10:21:16 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçek Hayatta Da İnternetteki Gibi Misiniz?  (Okunma Sayısı 2030 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #15 : 21 Ağustos 2007, 14:34:35 »

Ben gerçek hayatta nasılsam burdada aynıyım Bi kişi eğer sanal da farklı bir kişilik oluyorsa gerçekte ayrı bir kişilik oluyorsa onun acilen bir tedaviye ihtiyacı var demektir.kişi dürüstlüğünü ve güvenini asla yitirmemeli ne kadar sanalda farklılaşırsan farklılaş ama ilerde bir gün gerçek sen ortaya çıkacaktır.ben gerçekte neysem sanalda da oyum
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #16 : 21 Ağustos 2007, 18:42:22 »

öncelikle doğru dediğim için muhakkak ki arkadaşlar benim dediğime katılacak ki genelde doğruyu savunan biri benim yazdıklarımın haricinde ne diyebilir ki . bir konu açtın ama hiç de yorumunu eklemedin . senden de dinleyelim bakalım reel de de  ,  sanalda da nasılsın bide biz duyalım bakalım . kimbilir senin dediklerine de katılan olur ne dersin ?
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #17 : 21 Ağustos 2007, 20:39:38 »

benim bişeyden korkum yok ben normalde ve sanalda çok farklıyım bunu açık ve net söyleyebilirim
gerçek hayatta herkese güvenipte bişeyler paylaşamıyorum ama sanalda iki üç arkadaşım var ve ben bunlara içimi dökebiliyorum derdimi anlatıyorum şimdi ne inkar ediyim manevi anlamda da çok yardımlarını gördüm yani ister istemez fark oluyo ve bu farklar konudan konuyada değişiyo ama kimseye karşı oyun oynamam herzaman dürüstlükten, doğruluktan ve açık sözlülükten yanayım

arkadaşlar  bana katılın diye deil sadece düşüncelerimi bilin diye yorum yazdım ok  Wink
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2007, 20:42:07 Gönderen: YaRaLIm » Logged
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #18 : 21 Ağustos 2007, 20:47:56 »

çok güzel bak bu sanalda da olsa bir kaç kişi ile bile sınırlı olsa yine de içini açabileceğin derdini diyebileceğin birileri varmış demek . dürüstlükten açıksözlülükten ve doğruluktan yana olursan kazanırsın tabi sen yeter ki açık ol gerisi boş .
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #19 : 06 Eylül 2007, 12:05:08 »

ben kendim  için diyorum gerçek hayatta  olduğum gibi sanaldada aynıyım ama 

bir genelleme  olarakta  söylüyorum  okadar  çok insan tanıdımki sanalda  sayılmayacak kadar.....insanların gerçek hayatta ki kişiliği sanaldaki kişiliği kesinlikle bir değil....

bir  örnek kendini tanıtma herkes kendini yanlış tanıtır  isimler   bulunduğu yer...vs... daha neler neler.... bende size soruyorum neden insnalarımız bu tür şeylere gerek duyuyorlar...

acaba kendi bilgilerimi doğru söylesem başıma  işmi açarım yoksa gelip beni bulacaklarmı diye...........vs....
canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #20 : 06 Eylül 2007, 12:08:45 »

valla ben sizle nasılsam burdada öleyim hiçbişey farketmiyo benim için.tanışatıgım arkadaslarda bilirler beni hep minik hep minik:))))
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #21 : 06 Eylül 2007, 16:31:17 »

ama gerçek realdeki minikmi yoksa sadece sanaldaki minikmi hangis:))))
canimsin07

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #22 : 06 Eylül 2007, 16:45:13 »

minik diyince küçük anlamında diil Smiley))
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #23 : 06 Eylül 2007, 22:20:20 »

ne anlamda peki Grin
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.233 Saniyede 34 Sorgu ile Oluşturuldu