Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 10:20:50 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçek Hayatta Da İnternetteki Gibi Misiniz?  (Okunma Sayısı 2030 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« : 18 Ağustos 2007, 22:02:00 »

İtiraf edin gercek hayattada sanaldaki gibimi davranıyorsunuz  Huh?
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2007, 09:44:30 »

gerçek ve dürüst bir insan nerde olursa olsun şartlar ne olursa olsun hep aynı şekilde davranır bence sanal alem yalan diye insanında yalan olması gerekmez ama bence bu birazda kişiye göre değişiyor ...!
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2007, 15:21:07 »

yaralıyürek e katılıyorum dürüst insan heryerde dürüsttür bunun sanalı gerçeği yoktur bence........
ben burada biraz daha iyimserim bazı şeylere ağızımı tutuyom göz yumuyom çünkü kişisel bi yer deil burası ama gerçek hayatta fena biriyimdir kişisine göre tabi.........
bence burada itiraf edecek bişi göremiyorum herkes burada neyse odur işte zaten herkes kendini belli ediyo.......
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2007, 16:49:26 »

prensesin sözlerine devamlılık getirmek istiyorum kendimce. tanımasını bilene kendini ifade edebilene . zaten ağızdan çıkailecek bir söz yaza yazılan bir cümle yazı bile insanı ele verebilir . yinede dürüstlük ve sadelikten ödün vermeyelim .
temha_04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2007, 17:52:18 »

Bir Abiniz olarak son derece haklısınız....

Klavye ve sanal alem kabadayısı olmaktan sa yaralı yureğin dediği gibi sade olmayı tercih ederim...

HERŞEY;YALANSIZ DOSTLUK VE ARKADAŞLIKLAR İÇİN...

DOĞRULUKKKK DOĞRULUK.....DERİM ...
Cadi3518

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2007, 13:38:56 »

ben aynen  yaralıyürek arkdaşımıza  katılıyorum bence  insan neyse   odur sanalı vs.. yoktur
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2007, 21:08:36 »

arkadaşlar lütfen soruya cvp verelim
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 20 Ağustos 2007, 22:05:59 »

valla ben sorudan anladığım kadarıyla yazdım bişiler başka bişi sormaya çalıştıysan hepimizde yanlış anlamadıkya bi terslik var burada sanırım.............
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2007, 22:13:05 »

yok walla sana bişey demedim ama burda herkes arkadaşın yorumuna katılıyo benim demek istediğim konuya göre herkes kendi cvbını yazsın
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 20 Ağustos 2007, 22:15:12 »

canım benim bende katıldım ama sonuçta herkes kendi yorumunu yapıyo demek ki yaralıyürek doğru bi yorum yazmış ki bizde ona katılıyoz neysek oyuz işte buradakilerin sahte olduğuna inanmıyorum........
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 20 Ağustos 2007, 22:16:37 »

kimseye sahte demedimmmm
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #11 : 20 Ağustos 2007, 22:18:00 »

ya öle demediğini biliyorum canım benim sadece yorum katayım dedim sohpete dönmesin konu die.............
Hayal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #12 : 21 Ağustos 2007, 09:46:27 »

Adı üzerinde sanal alem kimin ne olduğu çokta doğru bişekilde ortaya çıkmaz...
o yüzden sanaldaki kişilere veya olaylara çok fazla takılmamak lazım...duruma göre değişebilir tabi...
ben mesela burdaki biçok kişinin  konusuna yanıt vermeye çalışıyorum yorum yapıyorum..gerçek hayatta herkesin konuştuğunu ciddiye alıp cevap vermem...kısa bi örnekti bu Smiley
konuya cvp olmuştur umarım Smiley
Özgül

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 240

Kayıt tarihi 19 Ağustos 2007, 11:41:05

Ağustoslar da üşüdünüz mü hiç...?

Durumum:

« Yanıtla #13 : 21 Ağustos 2007, 11:55:38 »

madem burda kimin ne olduğu belli değil diyosun asıl burda ciddiye alıp cvp vermemelisin, gerçek hayatta insanları ciddiye al ve cvp ver bence.. sanal kişilere ve olaylara çok fazla takılmamak gerek diyosun ama şu an buraya takılmakla sende sanal oluyosun o halde.  bence yanlış  düşünüyorsun hayal. eğer insan dürüst ve kendine inanıyor ve güveniyorsa o zaten sanal ve gerçek diye bi ayırım yapmaz hayatında. her ikisini de gerçekten yaşar. eğer o insan yalansa her iki türlü de yalandır ondan uzak durmak gerekir.......

Duydum ki bugün ağlamışsın bir köşede, kimselerin görmediği sızılarda kavrulup, çökmüşsün tenhalarda, sevdanın gamları vurmuş can evinden seni,son konuştuğumuz yerleri gördükçe...
aynefulim

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 232

Kayıt tarihi 17 Ağustos 2007, 11:12:51

Durumum:

« Yanıtla #14 : 21 Ağustos 2007, 14:26:08 »

HERYERDE OLDUĞUM GİBİYİM VE HEP KAYBETTİM
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.332 Saniyede 45 Sorgu ile Oluşturuldu