Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 08:52:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ENCOK NEFRET ETGİM SEY  (Okunma Sayısı 1468 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TaNeR_YaRa

Co Admin
Moderator

Başarı Puanı +10/-0

Üye ID: 1254

Kayıt tarihi 22 Mart 2008, 17:57:30

Durumum:

« : 16 Nisan 2008, 12:35:39 »

HAYATTA EN COK NEFRET ETİGİM ŞEYY YALAN VE BİR İNSANA DEGER VERDİGİN ZAMAN NEDEN SE KARSINDAKİ İNSANIN DEGİŞMESİİ VE O KARSINDAKİ İNSANA HADİNCE DEGER VERMİYECEN VERDİGİN ZAMAN İNANIN Kİİ KENDİNİ BASKA BİR İNSAN GİBİ GORMESİNDEN NEFRET EDERİMM  VE O İNSANIN ASLA VE ASLA BENDE YERİ OLMAZ OLAMAZZ YERSİZ YURTSUZ İSNAN OLURR BENİM GOZUMDE..........!
gizem

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 1319

Kayıt tarihi 08 Nisan 2008, 15:56:53

Durumum:

« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2008, 13:53:13 »

YALANI KIM SEVERKI... AMA HERKESIN HAYATINDA YALAN VARDIR. KIMSE BEN HIC YALAN SÖYLEMEDIM DIYEMEZ. BENCE KARSINDAKI INSANA DEGER VERIRSEN BUNU IFADE EDEBILECEKSIN.BELKI SEN KENDINE GÖRE DEGER VERIYORSUN.AMA O BUNU FARKLI ALGILIYOR.KENDINI IYI IFADE EDEBILECEKSIN ARKADAS.(BUNU GENEL KONUSTUM TABI.YAZAN KISEYE KARSI DEGIL.YANLIS ANLASILMASIN LÜTFEN.) BENDE NEDEN NEFRET EDIYORUM BILIYORMUSUNUZ??? KARSIDMAKI INSANIN BENI YÖNETMEK ISTEMESINDEN. SANKI BEN HIC BIRSEYI DOGRU BILMIYORMUSUMDA HERSEYIN DOGRUSUNU KARSIMDAKI BILIYORMUS GIBI... HAA BIDE EMIR CUMLELERINDEN NEFRET EDIYORUM. BIRI BANA EMREDER GIBI KONUSURSA KENDIMI KAYBEDIYORUM.KIMSE KIMSENIN KÖLESI DEGIL.HERKESIN BUNUN BILINCINDE OLMASI VE ONA GÖRE DAVRANMASI GEREKIR. DAHA NEFRET ETTIGIM NELER VAR KIMBILIR... AMA YUKARIDAKI YAZIDAN AKLIMA GELENLER SIMDILIK BUNLAR...

SEN BENI SEVSEN DE SEVMESEN DE GÖNLÜME GIRSENDE GIRMESEN DE BEN SENI SEVIYORUM
MeLeKYaRiM

Administrator

Başarı Puanı +150/-0

Üye ID: 1

Kayıt tarihi 10 Eylül 2008, 19:56:31

Durumum:

« Yanıtla #2 : 13 Eylül 2009, 23:32:48 »

en çok nefret ettiğim insanlar.....

TaNeR_YaRa

Co Admin
Moderator

Başarı Puanı +10/-0

Üye ID: 1254

Kayıt tarihi 22 Mart 2008, 17:57:30

Durumum:

« Yanıtla #3 : 18 Aralık 2010, 20:34:40 »

yorumunuz için tesekürler arkadaslar
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.223 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu