Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 08:49:01 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Anket
Soru: Görsel ve Duygusal Oalarak En Çok Svediğiniz Nedir?
Kendimi - 2 (20%)
Ailemi - 4 (40%)
Sevgilimi - 2 (20%)
Çiçekleri - 0 (0%)
Karıncaları - 2 (20%)
Toplam oy: 0

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En Çok Kimi Seviyorsunuz  (Okunma Sayısı 2965 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jAsMiN

Ziyaretçi

Durumum:

« : 09 Haziran 2007, 00:59:42 »

kendimi  Tongue
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2007, 16:26:40 »

kimi sevdiğimi yazsam   kelimelere sıhmayacak bu sayfa az gelliyor sevdiğim kişiyi anlatmama:P
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2007, 16:30:24 »

yok yaw sen anlat sığar merak etme bak şimdi meraklandım haaaaaa
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2007, 17:33:29 »

bence de sevdiğin yada sevilen kişi anlatılamaz yaşanır sadece prenses sanırım sende yaşamışsın dır bunu aynı şeyi ben sana sorsaydım acaba sen nasıl bir cvp verirdin tahmin bile edemiyorum sevgi anlatılmaz yaşanır ve yaşayan kişiye de sorduğunda yaşayın der  Smiley) ama yine de sevmek çok güzel bişi ya bir resmi bile hiç yüzünü görmediğin halde aylarca yıllarca sadece bir resme bakıp onu o şekilde hissedebilmek hayalinde canlandırmak güzel bişi be prenses ve hayata da gülümsemeyi unutmadan gülmek benim şu an yaptığım gibi gülüyorum  Smiley)
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2007, 17:36:28 »

jasmin arkadaşımız da bir şaka yapmış nesıl bir şaka ise yinede boşa gitmesin şakası da bende güleyim bari Smiley kendini seviyormuş iyi onu başarabilmen de bir erdemdir enazından bunu yap dikkat et ha kendine zarar verme bari olur mu Smiley)
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2007, 11:06:08 »

ah  ola ah  kimi sevdiğimi nasıl sevdiğimi  bide  o bilseee  eminim  intar edecek benim  için:) çönkü böle bir sevgi görülmemiş dünyada ne gelmişte ne bundan sonrada arasalar bulamazlar rüyada  müslüm baba Smiley
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2007, 11:11:03 »

bence de sevdiğin yada sevilen kişi anlatılamaz yaşanır sadece prenses sanırım sende yaşamışsın dır bunu aynı şeyi ben sana sorsaydım acaba sen nasıl bir cvp verirdin tahmin bile edemiyorum sevgi anlatılmaz yaşanır ve yaşayan kişiye de sorduğunda yaşayın der  Smiley) ama yine de sevmek çok güzel bişi ya bir resmi bile hiç yüzünü görmediğin halde aylarca yıllarca sadece bir resme bakıp onu o şekilde hissedebilmek hayalinde canlandırmak güzel bişi be prenses ve hayata da gülümsemeyi unutmadan gülmek benim şu an yaptığım gibi gülüyorum  Smiley)

BEN SEVGİSİNİ TARİF ETMESİNİ İSTEMEDİM SEVDİĞİ KİŞİYİ YAZSIN DEDİM SADECE YAZDIĞIMI İYİ OKU.....
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2007, 11:13:35 »

eğer birini sewiosan we onunda bunu bilmesini istiyosan melekyarim haykırsanaaa yüzüneee o da bilsinnn.... sewgiler paylaşılırsa güzeldir we çoğalır unutmaaaaaa.. duygular bastırılmaya gelmessssss.......
sessiz_peri

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2007, 11:31:32 »

bazen sevdigini söylemek zor gelir insana ama  zor olmamali söylemeli  her firsatta sevdigini sevdigine cokmu zorrr   seni seviyorum demesi ?
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2007, 12:32:09 »

Gönülden Geçenler dile gelmiyor seni seviyorum diyemedimki  kısmet  uzanmadan ele gelmiyor  seni seviyorum diyemedimki

Faydasız Sevgilim gayrı nedensiz ah kaçan bu fırsatlar bir geri gelse   dilim tutuldu sanki nedense seni seviyorum diyemedimki

Mustafa Yıldızdoğan

PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2007, 12:35:34 »

söylenmeyen sevgi sevgi değildir.....
MeLeKGüLoM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #11 : 11 Haziran 2007, 14:16:06 »

bence de.... sewgi söylenirse anlaşılırr daha da pekişirr bazı şeyler wardır ki paylaştıkç.a büyürr güzelleşirr sewgi gibii duygularımızı bastırmanın anlamı ne kiiii.. sewiyorsak neden haykıramıyoruzzzz... engel mi war sewgimizeee... o zaman susalım tamammmmm:(SadSadSad(:
BaRaN

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #12 : 12 Haziran 2007, 17:02:49 »

Sevdiğiniz Ne varsa Ona Göre Oy verebilirsiniz..
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2007, 14:24:56 Gönderen: MeLeKYaRiM » Logged
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #13 : 12 Haziran 2007, 17:18:20 »

Vallla en  çok ailemi seviyom
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #14 : 12 Haziran 2007, 17:20:38 »

benim oy verebileceğim bi şık yok, ben en çok telefonumu seviyorum çünkü bana uzak olanları yakın hale getiriyor o benim herşeyim yaw
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2007, 17:24:08 Gönderen: PRENSES » Logged
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.264 Saniyede 49 Sorgu ile Oluşturuldu