Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 00:36:01 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dilerdim Ki ...!  (Okunma Sayısı 1056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« : 28 Ekim 2007, 14:27:28 »

bir insan bir şeyi çok isterse olurmuş derler.
gerçekten olumu aşkım.
hergün günün batımı ve yeni gelen günle beraber gözlerini diliyorum,
seni.
çok istiyorum aşkım
butun bedenim,bütün ruhumve bilincimle seni diliyorum,
ama yoksun işte.
bir nefes kadar yakınımda ama,bir ömür çürütecek kadar uzaklardasın.
bir insan bir şeyi çok isterse olurmuş derler ,ama yoksun işte...
gerçek aşk nedir?
gerçek aşk savaş demektir.
ama yüreğin güçlü değildi okadar
yüreği sağlam olmayan bir insan hayattan ne istediğini asla bilemez.
umarım sen biliyorsundur ve mutlu olursun
herşeye rağmen
seniseviyorum
bunu inananrak ve hissederek söylüyorum.çünkü zehir geceler aşkımın gerçekliğini hergün bıkıp usanmadan inadına sorguluyor
ama her seferinde cevap aynı
seni
seviyorum
bu hayatımda değişmeyen ve değişmeyecek olan
tek gerçek 
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2007, 16:12:09 »

bu çok güzel bi şiir yaralıyurek. ama bişey dikkatimi çekti.. sen bu kadar duygusal şeyler yazmazdın yazanı da eleştirirdin hep hayırdır?  sende değişiklikler var sanırım.. hadi hayırlısı.. ama güzel olmuş eline sağlık.. duygusal olmak ta güzeldir zaman zaman.......
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2007, 17:13:00 »

güzeldir de  çok kırıcı olduğun zaman da bu sefer karşındaki ni kaybetme noktasına geliyorsun arkadaşım .  bir hayale kaptırmış gidiyorum kendimi  Smiley  valla onca zamandır dünyanın kötülüklerinden yalanlarından bıktım ki kendimi anca bu şekilde ayakta tutabiliyorum .
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 29 Ekim 2007, 11:15:05 »

duygusal olmak kırıcı olmayı gerektirmez ki yaralı yurek.... zaten kırıcı olma sakın.. yeterince oldun önceki zamanlarda Smiley bir hayale mi kaptırdın kendini.. o hayali gerçek etmekte senin elinde o zaman.. hayal olarak kalmasın sadece.....eğer bişeyler varsa yüreğinde sonuna kadar git... yüreğinin götürdüğü yere........ tamam mı yaralı yürek ?
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 29 Ekim 2007, 11:23:41 »

duygusal olmak kırıcı olmayı gerektirmez ki yaralı yurek.... zaten kırıcı olma sakın.. yeterince oldun önceki zamanlarda Smiley bir hayale mi kaptırdın kendini.. o hayali gerçek etmekte senin elinde o zaman.. hayal olarak kalmasın sadece.....eğer bişeyler varsa yüreğinde sonuna kadar git... yüreğinin götürdüğü yere........ tamam mı yaralı yürek ?

Smiley hay saolasın ya . bu dediklerini de dikkate alacam merak etme . valla bişileri tutturmuş gidiyoruz . ALLAH sonumuzu mutlu eyleye  Smiley Smiley Smiley
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2007, 11:25:24 »

aminn aminnnnnnnn... mutlu eyler rabbim inşallah.... unutma ki büyük mutluluklar küçük ayrıntılarda saklıdır... ve mutluluk birazda insanın kendi elindedir... naçizane fikrim bu sadece.... Smiley affola......
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2007, 11:29:56 »

SmileySmileySmiley saol canım arkadaşım . o fikrini saygı ile karşılıyorum çok güzel . umarım sevende sevilende mutlu olur. aşkın buyotunun ne olduğu önemli değil . önemli olan bu duyguyu yaşamaktır. helede bunu benden daha iyi bilen sen olduktan sonra canım arkadaşım  sadece bana susmak düşer. ama benim şu an hayatımda öyle bir kimse yok  ha olmasını isteridm . kader diyelim .
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2007, 13:20:10 »

sende sağol  abim.. ben o duyguyu fazlasıyla yaşadım ve hala da yaşıyorum evet ama.........her sevdanın sonu güzel olmuyo.... dilerim sende o duyguyu yaşarsın ama sonu güzxel olsun.... en güzel mutluluklara layıksındır sende....böyle duygusal ve güzel paylaşımlarının devamını isterim ben haberin olsun  Smiley
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2007, 13:23:06 »

tamamdır canım benim .bakalım nasip kısmet ha olursa biri ilk duyyacak kişlerden biri de sen olursun. seni düğünüme bile davet ederim. şahidimde senle memosunuz Smiley Smiley  nasipse tabi ki ?
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 29 Ekim 2007, 13:26:24 »

ayyyy inan çok mutlu olurum...... sen yanımda oldun kötü zamanlarımda.... bende senin iyi ve kötü zamanlarını paylaşmak isterim elbet...önce allahım sonra da memoyla ben şahidin oluruz elbet elbet ne demek.. yeter ki allah kısmet etsin o günleri....
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 29 Ekim 2007, 13:41:14 »

yinede olurum . seninde mutlu olduğunu  görmek  beni de sevindirir bilesin. ne zaman istersen  yanındaolacam .
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.269 Saniyede 40 Sorgu ile Oluşturuldu