Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 00:22:11 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Deligönül Sevgi Sözleri  (Okunma Sayısı 555 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deligonul

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 397

Kayıt tarihi 28 Eylül 2007, 23:31:38

Durumum:

« : 05 Kasım 2007, 00:15:40 »

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.

Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir.

Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm.
Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin

Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyor

İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum

Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini. Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi.
Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren.

Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık. Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek.
"Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım. Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.

Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan .Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni .Taa ki beni sende bulana kadar.

Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman...

Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle.

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın.
göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.

Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.

Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi..

Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.

Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.

Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin.

Sen dünyaya sürgün bir meleksin .Ve ben seni o kadar çok seveceğimki .Bir daha cennetine dönemeyeceksin

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen.

Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni öyle sevdim.

Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye...Ben hiç düşünmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin.
Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu...

Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim, Belki seversin diye...

Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa ,Bilki o seni benden daha çok seviyor...

Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin.

Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir.YAŞAMAK DİRENMEKTİR !

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için,Yaşayan birileri mutlaka vardır.

Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !!

Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.

Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim.

Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım

Rüzgar alabildiğine hırçın,yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin ise onlara inat sanki bir liman... Tıpkı gözlerindeki huzur gibi...

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana.

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım...

Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!

Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun. Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların sonsuz olsun...

Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bil ki bir yerlerde özlemişsindir beni
Deligonul

*

Başarı Puanı +0/-0

Durumum:

« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2007, 00:16:28 »

Acı sözlerin gönülde bıraktığı en derin etkidir DİLYARASI.Ne yaparsan yap ama iyi bir insan olmaktan vazgeçme.
Adını kurutulmuş bir gül gibi yüreğimde saklıyorum.Bu sevgiyi senden uzaklarda,sensiz yaşıyorum.Ne sesin var ne de kokun...Bilmiyorum hangi günahımın bedeli bu.
Ağlamak çocuğa Affetmek Allah a Mahsustur Eğer bir gün beni üzersen çocuk değilim ağlamam ama seni AFFETMEM ...
Ağlayışım terk edip gidişine değil. Ben! Sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, senide sensizliğini de alıp gittin.
AL HANCERİ VUR KALBİME KALBİM KANA BULANSIN,,,FAZLA DERİNE İNME çüNKü ORDA SEN VARSIN ya o kendini biliyor.......
aldanma güneşin sıcaklığına.... akşama kadardır biliyor musun.
Alev alev yanıyor kalbim sanki kan ağlıyor sensiz gecen günlerim hep beni ağlatıyor
Deligonul

*

Başarı Puanı +0/-0

Durumum:

« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2007, 00:16:46 »

Alo? Orası öteki dünyamı? Cennete bağlar misiniz lütfen? Neden mi? Bir yer ayırtmıştım, iptal etmek istiyorum. Nedendi? Şey..... Aşık oldum da.
Aramızdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın.
Arıyorum sevgilim işte budur günahım bir tek sana güveniyorum affet beni sevgilim.
Aşk dediğin nedir ki,gelip geçici bir toz pembe Mutluluksan başka, mutluluk dediğin nedir ki gercek gibi ama göstermelik,ölüm dediğin nedir ki anı ve daimi bir ay gibi.
Aşkım için ölürüm ama gururum için aşkımdan bile vazgeçerim....
Aşkım var dağlar bilemez, Sevgim var kimsenin aklı alamaz, Birde sen varsın ya bir tanem, Dünyada kimse böyle sevilemez...
AŞKIN KALBİNDEYSE MUTLULUĞUN ELİNDEYSE İSTEDİĞİN İKİ KELİMEYSE SENİ SEVİYORUM.
Az önce buradan bir rüzgar geçti.Nereye dedim? özlenen ve beklenen her yere dedi.Aklıma sen geldin.Sana bir tutam sevgi gönderdim dışarıya çık birazdan gelecek.
Babama sordum senin gözünde değerim ne kadar diye dünyalar kadar dedi dünyanın değeri ne kadar diye sordum beş para etmez dedi kamyoncu edebiyatı.
Balıkların sevgisini bilir misin? Birbirlerine dokunamazlar ama Sevgiyi hep Yüreklerinde Hissederler. Bende şimdi sana dokunamıyorum ama hep YüREGİMDESİN...
BAŞKASINA KENDİNDEN FAZLA DEĞER VERME,YA ONU KAYBEDERSİN YADA KENDİNİ MAHVEDERSİN
Bataryası zayıf rüyalarımda , kapsama alanı dışında kalan sevgilime,, şebeke hatası nedeniyle ulaşamadım,, şimdi yüreğimde ful çeken hattımla seninleyim...
Bazen her şeyin özelliğini yitirdiğini düşündüğüm anlarda gözlerin geliyor gözlerimin önüne ve o zaman kendime diyorum ki daha yaşamak için çok sebebim var aşkım
Bazı insanlar güle doğru koşarken ayakları altında ezdikleri kır çiçeklerini görmezler bile.
Bazı Sevgiler vardır ki İnsani pişman eder.çok doğru,Yinede sevmeye devam edin.Belki bir gün pişman olacağınızı bilerek sevin.
Ben bu hayatta pek çok yanlış yaptım ,ama acısını ben çektim Tek bir doğru iş yaptım oda sana kalbimle güvenmekti, Umarım laiksin sen buna canımın içi...
Ben her zaman nerede olursam olayım, Ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin, Seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam, Ama şunu iyi bil ki SENİ SEVİYORUM...
Ben sana mecburum bilemezsin, adini mıh gibi tutuyorum aklımda İçimi seninle işitiyorum bir yaşamak düşünsem "sus" deyip adınla başlıyorum.
BEN SENİ ASIL İNSANLARIN BASİT DUYGULARIYLA DİĞİL,BASİT İNSANLARIN ASIL DUYGULARIYLA SEVDİM...
Ben seni bir doğrudan geçen noktalar kadar çok sevdim ama sen bunun sadece iki nokta arasında kalan bir doğru parçası kadarını anladın.
Ben seni çok sevdim deliler gibi bu büyük aşk ancak toprakta biter ne bir selam gönder ne halimi sor olsun ben güzelim Varlığın Yeter
Ben seni sevdim ama sen beni sevmedin.ben senin için ağladım ama sen benim için değil.ben Seni unutamadım ama sen beni unutmuşsun.Seni daha halen seviyorum.....
Ben sevdiğimi kır çiçeği gibi avucumda değil, bir kurşun yarası gibi yüreğimde saklarım.
Ben sevgiyi kir çiçeği gibi elimde değil, hançer gibi yüreğimde saklıyorum..
Ben sevgiyi kir çiçeği gibi elimde değil, hançer gibi yüreğimde taşırım..!
BENİ SEVDİĞİNİ SöYLüYORSUN!!!TRENE İKİ BİLET ALDIM BENİMLE GELİYORMUSUN...Huh?
Benim sana aşık olduğumu anlatmak için bir şiirimi yoksa bir masal mı yazsam.Ama ben sana iki kelime yazıyorum.SENİ SEVIYORUM.
beyaz güller açtı bahçelerde , sevdiğin.. ya o karanfil , baygın kokulu çiçek. gel yalnızlık bahçeme beyazlar giyin, anladım ki bu ömür sensiz geçmeyecek.
Bir ateşim yanarım külüm yok dumanım yok sen yoksun mekanım belli değil zamanım yok fırtınalar içinde beni yalnız bırakma benim senden başka sığınacak limanım yok bir tanem.
Bir başkası seni ömür boyu sevse benim bir anlık sevdiğim kadar sevemez.
Bir bulut gibidir benim yüreğim, başka yüreklerle çarpışır yağmur yağdırır, bu yağmurdan sadece vazgeçemediklerim ıslanır şimdi dokun saclarına mutlaka ıslaktır.
Bir çiçeğin açmak için sebepler bulduğu gibi, Yaşamaya dair sebepler bulmak için yaşıyorum... Eğer bir gün gelir de yaşamak için bir sebep bulamazsam; ölmek hiç.
Bir gece yarısı usulca pencereden dışarı bak! göreceksin nöbet tutuyordur köşe başında GöZLERİM! öyle kolay değildir beni, hala sokaklarındadır ayak izlerim!!!
Bir gökyüzü düşün gönlüm kadar engin.Bir uçurum düşün aşkım kadar derin, bir gece düşün sevdam kadar güzel,bir insan düşün sevdiğin sürece sadece senin BİR TENEM..
Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........
Bir gün yüzüne bir kar tanesi düşerse o zaman yüreğinde bir serinlik hissedersin serinliği birisiyle paylaşmak istersen rüzgara doğru dön beni görürsün.
Bir ilk gibi yaşayacağım içimde, Kalan son sevgi parçasını seninle, Sakin ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde...
Bir insanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, Bir insanın özlemi olmalı özlemle açan çiçekler gibi, Bir insanın bir tanesi olmalı oda senin gibi..
Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, özlenen sen. özleyen sen, özleten sen. Varken doyulmayansın. Yokken dayanılmayan.
Bir soluk kadar yakın,yıldızlar kadar uzak derler sevgi için.Uzanır yetişemezsin,yetişirsin dokunamazsın.Dokunursun vazgeçemezsin,vazgeçersin ama unutamazsın.
Bir su gibi berrak , bir çiçek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yalın, okyanus kadar derin, kelimelere sığmayacak kadar büyük bir sevgimiz olduğunu sakin unutma.
BİR TUTSAĞIN KURTULUŞU VE BİR KöLENİN öZGüRLüĞü KADAR UZAK OLSAMDA HASRETİ HEP SENDE YAŞAYACAĞIM, YETER Kİ, BENİ YüREĞİNDEN SüRGüN ETME GüZELİM!!!!!!!
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın inan ki bir tanem her gün yağmur yağardı!
BİR yaz rüzgarı ki eser içimde dolu dolu çekerim içimin derinliklerine tutuşur gözlerim.Akar yüreğime baslar bir çağlayan birden bire beste olur İSMİN yüreğime.
BİR GüN HAYATIN BüTüN GüZELLİKLERİNDEN VAZGECİP öLüME SESSİZ SEDASIZ GİTMEK İSTERSEN,YANIMA GEL Kİ SANA SENSİZ YAŞAMANIN,SENSİZ OLMANIN öLüM OLDUĞUNU GöSTEREYİM.
birlikte paylaştığımız sım sıcak bir zaman parçasının küskün biten derin hüznünden kopacaktık bir an ama son kez tutacaktın ellerimden. Şimdi 'kimi seversin sen...
Birlikte yaşayabileceğin birisiyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol.Geldiği zaman boşluk dolduran değil, gittiği zaman yerini dolduramayacak biriyle ol..
Biz sevdim öyle kir çiçeği gibi değil sevdim mi her yönü ile severiz bir kurşun gibi çünkü sen benin gönlünde kurşun yarası gibisin
Biz sevgimizi kır çiçeği gibi elimizde değil kurşun yarası gibi yüreğimizde taşırız biliriz ki seven vurulunca değil unutulunca ölür be gülüm.
Bizde yaşamak var, yalvarmak asla, bizde sevmek var, aldatmak asla. Sevmesini bilmiyorsan sevme, seve nede ihanet etme, edeni de asla affetme...
Bu aksam hiç gökyüzüne baktın mi? bakmadıysan bak tam karşında parlak bir yıldız göreceksin aslında o yıldız senisin! ben mi? ben şu an seni izliyorum!!!!!!!!:-)
Bu kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parçalayacak kadar asildir!
Bulutlara yükledim özlemini,rüzgarlarla yolladım sevgimi,küçük melekler gönderdim seni öpmeye gelmediler mi...Huh??
Bütün dünya yi sevginin renklerine boyayıp insanlara dağıt kendini sevginin bir rengi diye tanıt çünkü senin varlığın sevgiye en büyük kanıt.
Bütün Sevgilerin, bütün Coşkuların kaynağı DELİLİKTİR.
Dışarıda hava aşk kokuyor ama içimde bir şey var bir boşluk bir eksiklik işte bu boşluğu doldurabilecek tek sen varsın.
Dostluk,güzellik ve sevgi kavramlarımın sözlük anlamlarını değiştirmek mümkün olsaydı ben senin isminle değiştirmek isterdim.
Dünyada iki renk gül olsun,biri kırmızı diğeri beyaz,sen beni unutursan kırmızılar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.
Dünyada ki herkes için herhangi birisin,ama herhangi biri için dünyalara değersin!!!
Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim, ama seni sana veremem ki....
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulamayan,işte SEN onlardansın!
Eğer Beni Bu Sokakta,Bu Mahallede Bu Şehirde Bulamazsan Sevgilim Bil ki Ben, Gözlerinin Daldığı Yerdeyim...
Eğer bir gün evlenirsen sana beyaz samdan içinde pembe bir mum hediye edeceğim, eğer ki karanlık mutluluğunu engellerse, o mumu her yaktığında erirken beni göreceğin.
EĞER BİRİNİ SEVİYORSAN ONU SERBEST BIRAK EĞER GİDİP GERİ DöNERSE DEMEKTİR Kİ O HEP SENİNDİ AMA GİDİP GERİ DöNMEZSE BİLKİ HİçBİR ZAMAN SENİN OLMAMIŞTIR.
EğEr PişMaN oLAcaKSan,aşIk EdİP kAcACakSan, YüReğiNdeN Sök aT bENi!BEniM AŞkıM iŞTe BöYLe,sENdE MaKSadıNı söyLE.BEn AnLaTtıM,SeN DiNLediN söZüM BiTTi kARaR SeNDe.
Eğer seni unutmak için sevseydim adını kalbime değil güneş doğduğunda kaybolan buğulu camlara yazardım bir tanem.
En büyük okyanusta bir su damlası olmak,uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak ama en önemlisi milyonlarca insanin içinden senin sevgilin olmak...
Gecemidir insanı hüzünlendiren,yoksa insanımıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gecemidir seni bana düşündüren yoksa ben miyim düşünmek için geceyi bekleyen sevgilim.
Gercek sevgi vazgeçmeyi de bilmektir.Bezende yenilgiyi kabullenmek.Pişmanlıkları itiraf etmek,Kalbine taş basmayı bilmek ve gerektiğinde gitmesini bilmektir...
Git rüzgar bu mesajı okuyana, Onu ne kadar sevdiğimi anlat,Mutluysa usulca gel,Mutsuzsa kulağına "Dostun Her zaman yanında diye fısılda unutmasam yüreğim Onunla.
Gitme dünyam dönsün ,dönsün.Ben hiç kimse ölsün mü ölsün istemem:)))
GöKTEN BİR YILDIZ SEç KENDİNE;EN GüZELİ VE EN PARLAĞI OLSUN.BİRDE BENİM İçİN SEç:GüZEL VE PARLAK OLMASI GEREKMEZ;SANA YAKIN OLSUN YETER:BİR;;;;TANEM:::::
Gönüller Birdir Mekanlar Ayrı Olsala Yaşananlar Güzeldir Mazide Kalsana Umurumda Değil Dünya Yıkılsa da Biz Sevdiğimizi Unutamayız Uzaklarda Olsa da...
GöZLERİMDE HAYALİN DUDAKLARIMDA İSMİN ELLERİMDE ELLERİN YOK ARTIK AMA HER ŞEYİNLE KALBİMDESİN..
Gözümde bir damla yaş olsaydın, seni kaybetmemek için bir ömür boyu ağlamazdım....
Gül bahçesinde geçse de ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsa da ölüm, uğrunda ölmeye değer gülüm..
Gül bahçesinde geçse de ömrüm,inan üstüne gül koklamam gülüm.Seni koklamak-olsa da ölüm,senin için ölmeye değer be gülüm
Gül Filizlendiği Günden İtibaren Güneşe aşıktır.Her Ne kadar Güneş Her Akşam Ayın Görkemine Kapılıp Gülü Bıraksa da,Gül Asla Yıldızlara Kanıp Güneşini Unutmaz.
Gül kurusu akşamlarda dost hasreti yaşadık belki yeri geldi ayrılıklara ağladık ama kalbimize koyduğumuz dostlarımızı unutamadık.
Gül olup her sabah baş ucunda açayım, odana tatlı kokular saçayım, güneşim, havam,suyum ol her saniye mutlu olayı..
Güle bir gün Sana her gün isyan ediyorum Tanrıya bir kendime binlerce sitem doluyum Sen yalanlarınla yaşa ben tek başıma;da yaşarım.
Güller hep ellerinde açsın ama dikenleri batmasın sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın mutluluk hep yüreğine dolsun ama bizleri unutturmasın...
Güller hep ellerinde açsın,ama dikenleri batmasın.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.mutluluk hep yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın.
Güller vardır gül gibi kokarlar. İnsanlar vardır parfüm gibi kokarlar. çocuklar vardır mis gibi kokarlar.Sende bambaşka bir koku var aşkım Sende Aşk kokusu var.
GüLLER, LALELER, KARANFİLLER BüTüN çİçEKLER SOLAR. DEMİR çELİK KIRILIR AMA GERçEK DOSTLUK NE SOLAR NEDE KIRILIR...
Gülmek her zaman umudun ve tutkun olsun. olurda bir gün ağlarsan oda mutluluktan olsun ve en güzel günler senin olsun.
Gülmek için mutlu olmayı bekleme! Belki mutluluk gülüşünde saklıdır! Sakin ağlama, bil ki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan vardır!
Gülmek için mutlu olmayı bekleme,belki mutluluk gülüşünde saklıdır.Sakın ağlayayım deme bil ki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan vardır.
Gülmek Senin Bir Tutku Olsun Eğer Bir Gün Ağlarsan O Da Mutluluktan Olsun..
Gülü bir gün, Seni her gün Gülü soluncaya kadar seni ölünceye kadar SEVECEĞİM
Güneşin bile buz tuttuğu yerde yanan bir ateş görürsen bil ki o senin için yanan kalbimdir.

Deligonul

*

Başarı Puanı +0/-0

Durumum:

« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2007, 00:17:21 »

İlk sevdiğim değilsin affet, Son sevdiğim olabilirsin dikkat et..
İnsan ağlamak ister yaş gelmez gözlerinden,insan gülmek ister yürekten gelmez,insan birisini ister o gelmez,insan ölmek ister ecel gelmez....SENİ SEVİYORUM...SEVECEĞİM
Kadehler gözyaşıyla dolsa , seneler geçse,çiçekler solsa zamanla her şey unutulsa yinede SEN ,unutulmayacaksın.......
Kahvaltı hazırladım sana da gönderiyorum umutlu omlet,haşlanmış sevgi,iki dilim tutku ve seni seviyorum reçeli birde yalnızlık demledim kaç sekerli olsun?
Kalbim dur ansız!Haykırışlarda!Ne yapsam ayrılamam senden asla!Hafife alma aşk vurur insana!Bu kadar kolay sanma DELİKNALIM!
Kalbimizde bir bıçak kimi zaman Hem çok kısa, hem kıldan ince zaman Hem vardan hem yoktan, hem acı hem tatlı çok çabuk geçiyor SEVİNCE, zaman.
Karanlık akşamlarda,Mutsuz yarınlarda yalnızken uzaklarda gülmeyi unutma. Sevdiğin Seninle olmasa da, Sevildiğini SAKIN unutma Canım Arkadaşım!
Kavuşmak ölümse hasretin zulüm,elbet kavuşuruz bekle gülüm.tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan seçtim; YA SEN YA öLüM.
Kendime anı olarak gülüşünü seçiyorum, mademki benden vazgeçiyorsun:.
Kızlar deniz kenarındaki çakıl taşlarına benzer,önce teker teker toplarsın sonra atmaya başlarsın,atmaya çalıştığım ama kıyamadığımsın.
Korkma yaklaş karanlığa Orada ben varım çaresizliğimize, Zavallılığımıza Gel, beraber ağlayalım.
Korkum sevmek değil korkum sev ipte ayrılmak, Korkum kurşun yemek değil korkum kalleşçe vurulmak, Korkum ölmek değil korkum senin tarafından UNUTULMAK!!
Kuşlar gibi uçmayı Balıklar gibi yüzmeyi öğrendik ancak bu arada basit bir sanatı unuttuk kardeşçe yaşamayı.
Mezarıma gelince pembe bir gül dikersin, buda böyle bir güldü ne çabuk soldu dersin...
Mutluluğun gökyüzünden dökülen bahar yağmurları kadar bol olsun, O kadar mutlu ol ki gözlerindeki mutluluk, Mutluluğu arayan mutsuzlara umut ışığı olsun....
Mutluluk bankasının sevgi ve sağlık şubesindeki 14.02 Notu hesabınıza 365 gün daha sevgi yatırılmıştır. Gönlünüzce harcamanız dileğiyle.
NE YAR KOKULU RüZGAR, NE çİçEK, NE DAL KALDI. O ŞAHANE GüNLERDEN SADE BİR MASAL KALDI.
Ne zamanki denizler göl,göller deniz olursa,ağaçlar da gül biterse,güneş kararır,ay çimenler üstüne düşerse,işte o zaman..seni unutur başkasını severim.
Nur ana , Sen hiç sevdin mi benim gibi yürekten ?Peki hiç terk edildin mi bir günde böyle delice severken ,peki beni hiç mi düşünmedin sensiz öleceğimden Nurhan.
öyle bir ağaca dayan ki hiç kurumasın, öyle birini sevki hiç unutmasın, öyle bir gül koktaki yazın açıp kışın solmasın. Hayallerin hep gündüz olsun gece olmasın!
öyle bir yaşa ki, Hayat seni kıskansın. öyle bir Sevki, ölüm sana acısın, öyle bir dost ol ki, Dostun olmayan utansın...
özenme Güllere Güller sana özensin! üzme sen tatlı caninı,sen Güllerden Güzelsin! Sevgi kadar özgür, özgürlük kadar özelsin!! Gülümse Bebeğim sen her şeye değersin.
özlemek güzel şeydir,özlüyorsa özlenen.beklemek güzel şeydir,gelecekse beklenen sevmek güzel şeydir.seviyorsa sevilen...
PAYLAŞMANIN ASALETİNİ Hİç BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN çİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME VE öYLE BİR ARKADAŞ SEçKİ; SEN ONUN İçİN öLüMü DüŞüNüRKEN, O SENİN İçİN çOKTAN öLMüŞ OLSUN.
RüZGARIN KEMAN çALDIĞI DAMLALARIN PENCEREYE VURDUĞU SOĞUK BİR GECEDE YATAĞINA UZANIP HAYALİNİ KURDUĞUN VE KEŞKE OLSUN DEDİĞİN GüZELLİKLER SENİNLE OLSUN !!!
Saçların İpek Gibi,Gözlerin Bebek Gibi;Seni Alacak Olan Yalvarsın Köpek Gibi..
Sakın kendini yalnız hissetme, ben varım yanında! Gökyüzünün bir ucundaki yıldız sen diğer ucundaki ben, aramızdaki kalanlar aşkımızın ölçüsü!
SANA BAKMAK BİR BEYAZ KAĞIDA BAKMAKTIR. HER ŞEY OLMAYA HAZIR, SANA BAKMAK BüTüN RASLANTILARI REDDEDİP BİR MUCİZEYİ ANLATMAKTIR, SANA BAKTIKCA.
Sana her şeyimi veremem çünkü her şeyim sensin..
Sana olan Sevdam İstanbul kadar büyük,Berlin kadar anlamlı,Ağrı kadar yıkılmaz,Paris kadar çekici,Diyarbakır kadar kabadayı ve "FETHIYE" kadar vazgeçilmez!
Sana olan sevgim, bedenimdeki kanlarım hepsi, bedenimi terk edince, ve sana olan sevgimi, ben ölünce bitirecektir..
Sana seni seviyorum demiyorum,çünkü benim sana olan aşkım böyle küçücük bir cümle ile anlatılacak kadar ufak değil.
Semada yıldızlar tükenmedikçe, taşlar dile gelip unut demedikçe,ruhum bedenimi terk etmedikçe,unutmam ARKADAŞIM unutmam seni!
Sen alçaksın sen kalbisizsin bıraktın beni sensiz çok sevmiştim ben seni kimseyi sevmediğim gibi Sen bilmedin değerimi bırakıp ta gittin beni.
sen artık benim nefretim bile değilsin..!!!!
Sen bazen dudağımda bir gülücük yüreğimde bir ateş bazen de gözlerimden akan yaşsın ama aşkım sen her zaman küçücük kalbimde büyük bir parçasın.
Sen benim için en sessiz gecenin şafağında toprağa düşen bir çiğ damlası kadar anlamlısın!!!
SEN BENİM KüçüK YüREĞİMDE KOCAMAN DüNYAMSIN.
Sen bir şiirle doğdun mısralarla yaşadın, şiir bitti sen de bittin, ama ben bir şairim, senin gibi nice şiirler yazarım çok mu zor!!!
Sen gidersen güneş doğmaz buralarda, Eğer gidersen isyan susmaz buralarda, Kulak vermezsen sesime, Tanrı güldürmez seni oralarda.
Sen gönlümde güneşsin,hiç batmayacakmış gibi,kalbim senin için atar,hiç durmayacakmış gibi.Eğer bir gün gidersen hiç dönmeyecekmiş gibi ölürüm hiç yaşamamış gibi.
Sen seni sevenin sevgisinden habersiz özlemle özlenmektesin. Sen var ya sen, özlenenlerin içinde en çok özlenensin.
SEN VARKEN VEREME NE LüZUM VARDI!
Sen varken, sen varken ayrılanlara ağlamazdım yıkılmazdım biten sevdaların ardından gidenlere küsmezdim kalanlara acımazdım sen varken böyle üşümezdim titremezdim.
Sende gün gelecek seveceksin onun için göz yaşı dökeceksin aşktan anlamayan zalim uğruna hayatını zehir edeceksin işte o zaman beni hatırla.
Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. bu güzel aşkımıza nokta koyma,sana kucak dolusu virgül getirdim....
Seni bir serçenin gözyaşı kadar sevdiğimi biliyor muydun?biliyorum bu sevgim sana az gelecek ama bilmem diye bir şey var serceler ağlarsa ölürler...
Seni bir serçenin gözyaşları Dakar düşündüm.Sana az gelebilir ama unutma ki serceler ağladıkları zaman ölürler...
Seni bulmaktan çok aramak isterim, seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil, sana hep yeniden başlamak isterdim.
Seni dün sevmedim, dünler bitti. Seni bugünde sevmeyeceğim, bugünlerde bitecek. Seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek..
Seni her düşündüğümde Gökyüzüne bir Yıldız çizdim. Ne kadar değerli olduğunu öğrenmek istiyorsan, Gökyüzüne bak.....ve Yıldızları say!!
Seni senle yaşatmak varken,neden seni sensiz yapayım,seni senle sevmek varken neden seni sensiz yapayım, inan ki bir tanem bu hiç içime sığmıyor..
Seni severim,seni seveni de severim ama seni benim kadar seveni kurşuna dizerim.
SENİN SEVGİNİ DOLDURDUM SENİN SEVGİNİ İçECEĞİM GöZLERİME SENİN HAYALİNİ çİZDİM SENİ SEYREDECEĞİM. İLK DEFA SENİ SEVDİM öLENE KADAR SENİ SEVECEĞİM.
SEV SENİ SEVENİ CİRMİN BİLE OLSA, SEVME SENİ SEVMEYENİ DüNYA GüZELİ BİLE OLSA!!
Sev seni seveni sevmesini bileni hiç arama boşuna bırakıp ta giden.
Sev seni seveni, seven de sevsin seni! Sevmesen sende seveni sevende SEVMEZ seni!
Sevdim diye inanma sakın arkadaş ilk önce ona sevil sonra sev ...
Sevene Can feda Sevmeyene elveda.
Seversin sevdiğin seni sevmez, gider başka birine aşık olur, başkasını sever, ama o başkası da onu sevmez...
Sevgi adını aldığında bir olup,yolun son adımlarıyla ayrı kalacaksa, sevgi yoluna hiç girmemeli insan,hep o yolda yürümek isteyeni harcamamak için .
Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen...
Sevgi dudaklardan dökülen birkaç güzel söyle gözlerden akan birkaç damla yaşla, bakışlardaki mutlulukla ifade edilir !!!
Sevgi günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür,umulmayacak kadar yakın, unutulmayacak kadar derin ve tek başına yaşanmayacak kadar zordur....!!!!
SEVGİ her mevsimin MEYVESİDİR ve her elin uzanabileceği yerdedir gülüm.
Sevgi ne diye sordular YALAN dedim. Sevdin mi dediler öLESİYE dedim. Neden ayrıldın dediler sadece Gurur, Gurur ve sadece GURUR dedim!!!
Sevgi uçurumun kenarında açan bir kir çiçeğidir, Ona ulaşmak için ya ölümü göze alacaksın yada bir başkasının koparmasına göz yumacaksın...!!!!
Sevgilerin en büyüğü seni sevmek Rüyaların en güzeli seni görmek Hasretin acısı seni özlemek Korkuların en büyüğü seni kaybetmektir.
Sevgilim bana bir gül verdi Gül solunca geleceğim dedi bekledim gelmedi çünkü verdiği gül plastikti..
Sevgim öyle çöktü ki sen altında ezileceksin sana o kadar uzağım ki bana erişemeyeceksin sen artık benim Nefretim bile değilsin içimde koskoca bir boşluksun....
Sevgin her şeye değer,tüm sevgini bana ver, yanımda yoksan eğer,ölürüm ben aşkım....
Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor!gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor!yaşamak değil ölmek de değil ! özleyip de görmemek çok zor.....
Sevgiyi göstereceksin söylemek yetmez, sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez, sevgi her şeydir kalbe hapsedilmez, seveceksin benim kadar ama yüreğin yetmez!!!!
Sevgiyi göstereceksin,söylemek yetmez Sevgi Gözlerinde olmalı,Dudaklarda değil Sevgi her şeydir,Kalbe hapsedilmez Seveceksen benim gibi,ama buna gücün yetmez.
Sevgiyi sır gibi saklar gibi saklamalı ve korumalısın tereddütlerden.Sevgi bulunmaz değildir elbette..Ama bulduğun her sevgi aradığın değildir bir tanem...
SEVGİYİ TAŞIMAK DEĞİL,HASRET çEKMEK ZOR.GüLMEYİ UNUTMAK DEĞİL,AĞLAMAYA ALIŞMAK ZOR.YAŞAMAK DEĞİL,öLMEKTE DEĞİL.öZLEY İPTE GöRMEMEK ZOR!
Seviyorum desem Yalan, Sevmiyorum desem yalan, Ne yapacağımı bilmiyorum, Sanki yaşadığım her şey yalan...
SEVME SAKIN sevgi yalandır Seviyorum der inandırır Tertemiz kalbine zehir doldurur Sen acılar içinde can çekişirken O gülerek uzaklaşır gider.
Sevme Sevsinler, Sana Değer Versinler, Ağlama Ağlat ki Kıymetini bilsinler!!!
sevmek çok güzel şey, aldanmak acı. ruhunu saracak bir derin sancı. o duramayan yolcu sen garip hancı, hesabı vermeden gidecek bir gün.
Sevmek güzel, sevilmek mükemmel, tartışma hüzün, ayrılık ölüm...
Sevmek mi? Hiç tanımadım. Ya gülmek? çoktan unuttum, yaşamak mı? Boş ver, aşk nemi? Büyük bir yalan, Mutsuzluktu? O benim Dünyam....
Sevmek ölmektir bence , ben de sevmiştim ölmeden önce.
Sevmek, yüreğindeki donmuş buz dağlarının, bir kar tanesi gibi güneşe dost olmasıdır.ağlamaktadır hüngür hüngür boğulmaktadır hıçkırıklarla.
Sevsen de sevmesen de seviyorum desende ben seni seviyorum sen beni sevmesen de.
Sevsen de sevmesen de. seviyorum demesen de. ben seni seviyorum. sen beni sevmesen de...Shocked)
Sözlerin su kadar berrak görünüyorsa, bir gülüsün çocuktaki kadar sıcak, bana benden ayrı geçirdiğin her anı anlat seni özledim bir tanem..
Şu aşkın hiç adaleti yok mu gönülden sevene gönül veren yok mu? yeminler etsen bir kez daha,sen yoluna ben yoluma,bu kez adalet benden yana,SEN YOLUNA BEN YOLUMA!!!
Şu çeşme ne güzel çeşme içecek taşı yok, kırma insan kalbini, onaracak ustası yok.
Tanrı seni yarattığı için övünürken Ben seni sevdiğim için dövünüyorum.
Tatlı biri vardır sevmeye değer,güzel biri vardır görmeye değer,dostlar vardır özlemeye değer,ama biri var ki can vermeye değer.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 2.814 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu