Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
23 Mayıs 2012, 00:01:21 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cocuk Gözüyle Yoksulluk  (Okunma Sayısı 453 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
temha__04

Ziyaretçi

Durumum:

« : 21 Temmuz 2007, 09:12:07 »

5-12 yaş arasında değişik meslek gruplarından ailelein çocuklarına yoksulluğun ne olduğunu,yoksulun kim olduğunu sormuşlar.
                             İŞTE ÇOCUK GÖZÜYLE YOKSULLUK

1-Hatice 9 yaşında Babası seyyar satıcı :Okula giderken harçlık almamaktadır.Çünkü babam her zaman para vermiyor.Bazen okulda acıkıyorum param olmuyor demek ki biz fakiriz.

2-Deniz 7 yaşında Babası Avukat :Kötü evlerde yaşamak,elbise alamamak,babalarının iş bulamaması demek

3-İsamail 7 yaşında Babası İnşaat İşçisi :Zengin insanların parası çoktur.yardım ederler zenginlerin yardım ettikleri insanlara yoksul denir.

4-Gülfidan 11 yaşında Babası Öğretmen:Kötü şartlarda yaşamak para kazanamamaktadır.

5-Sıla 8 yaşında Babası memur:Tv de ekmek ve yiyecek verilen insanlar yoksuldur.

6-Ahmet 12 yaşında Babası işsiz:İş bulamayanlar yoksuldur.Biz yoksuluz.

7-Kıvılcım 6 yaşında Babası doktor:Zengin olmayanlara yoksul denir.

8-Mehmet 8 yaşında Babası Çiftçi:Tarlası olmayanlar başkasının tarlasında çalışanlar yoksuldur.

9-Gonca 10 Yaşında Babası bankacı:Bizim gibi yaşayamayanlar yoksuldur.Evleri arabaları olmayanlara yoksul denir.

10-Emine 8 yaşında Babası kahveci:Babam söylemişti kahveye gelenler yoksulmuş.Bizim burada onun için babamda para alamıyormuş.   

EVET GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DAHA ÇOK ÖRNEĞİMİZ VARDI;YALNIZ OKURKEN SIKILMAMANIZ,OKURKEN GERÇEKTEN DAHA GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLAM VERMENİZ İÇİN KISA KESTİK.

ÇOCUK OLMAK BİR BAŞKA DUYGUDUR.TABİKİ ÇOCUKLUĞUNU YAŞAYANLAR İÇİN...

Fadime76

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2007, 10:07:59 »

katılıyorum sana  çok güzel bir  paylaşım sağol..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.234 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu