Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
07 Eylül 2010, 03:01:43 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bugününüz nasıl geçiyor........  (Okunma Sayısı 6329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« : 29 Haziran 2007, 15:39:28 »

arkadaşlar... bugün ki içinde bulunduğunuz durumu ya da ruh halinizi anlatan cümleler yazarmısınız.... yani bu gün nasılsınız yazın paylaşalım olur mu....

örneğin... denize mi gittiniz... güneşten yazndınzı.. sırtınız acıyoo....

ya da evde geçirdiniz bu günü canınız çok sıkılıyor

ya da iş yerinde çok sıkıcı saatler geçirip yoruldunuz...

bugünüz nasıl anlatın işte.......
 hergününüz güzel geçsin  en iyi dileklerimle..............
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2007, 15:51:30 »

evet işteyim ve çok sıkıcı ayrıyetten anlamadığım olaylar oluyo buda benim canımı daha da çok sıkıyor ve çok sinirliyim
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2007, 15:52:46 »

kız nerde anlamadığın olaylar oluyo iş yerindemi aman kendine dikkat et arkadasım:)
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 29 Haziran 2007, 15:56:20 »

yok işyerinde deil canım ya arkadaşlarım arasında neyse ee sen nasıl olduğunu yazmadın  Grin Grin Grin Grin Grin
elektra

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2007, 15:59:03 »

beni hiç sorma çok karışığım şu günlerde..... inan  çok ta iyi değilim neyse geçecek eminimm....
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2007, 16:34:34 »

işyerindeyim bugün çok zçalışıyorum çok yoruldum arada da eletrik gidince dinlenme imkanımız oluyor ama bugünkü işimiz bitti bitecek
sessiz_peri

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2007, 13:47:34 »

BENDE EVDEYIM  VE CANIM COK SIKKIN
CÜNKI  SEVGILIMLE GÖRÜSEMIYORUM  HAFTA SONUNDAN NEFRET EDIYORUM  Sad
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2007, 13:54:27 »

bende hem sıkılıyorum hemde yarın tatil bugün bu haftanın son iş günü die seviniyorum ....
tubuli

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2007, 18:52:48 »

bugünüm diğer günlerim den farksız çalışıyorum,yanım da kimse olmadığı için çok canım sıkılıyor.vakit geçmek bilmiyorum.başıma ağrılar giriyor.müşteri olmadığı zaman uykum geliyor.cam tarafta olduğum için uyamıyorum bi 7.30 olsa saat.hiç sevmiyorum çalışmayı ama ihtiyaç varya.buradan da arkadaşıma teşekkür ediyorum bu siteyi bana o önerdi.....teşekkürler arkadaşım benim
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2007, 18:55:51 »

sende fazla cama yakın olma bir bakarsın iş yerinde bişeykalmaz uyku bu belli olmaz dikkat:)))
PRENSES

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #10 : 30 Haziran 2007, 18:59:58 »

tubam buçuğa az kaldı kurtuluyon bende kaldım burada ne bitmek bilmeyen bi gündü offff offff öldüm sıkıntıdan kimsede konuşmuyo benle herkesin bi işi var benimde var ama yoğun değilim burası resmen dert köşesi oldu yaw..... Grin Grin Grin Grin Grin Grin
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #11 : 30 Haziran 2007, 19:15:17 »

herkes işi kendine dert edinmiş hayırdır:)))
Hayal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #12 : 11 Ağustos 2007, 16:37:12 »

işteyim işlerimi toparladım kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum... Cool Cool Cool
YaRaLIm

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #13 : 11 Ağustos 2007, 20:33:12 »

bitmek bilmeyen bir işgününü bitirmiş bulunmaktayım Grin
 çalışmak çok sıkıcıydı
 şuanda evdeyim ve çok mutluyum yarın tatil akşama kadar yatıcam Grin
dost04

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #14 : 12 Ağustos 2007, 14:30:11 »

hafta içi sabırsızlıkla hafta sonunu bekledim dinleneyim diye ama malesef dün neysede bugunde sıkılıyorum Smiley
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 ... 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.131 Saniyede 47 Sorgu ile Oluşturuldu