Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
22 Mayıs 2012, 09:54:50 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bluetooth ile mesajlaşmak istermisiniz? (Hemde Programsız)  (Okunma Sayısı 476 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 05 Kasım 2007, 23:57:17 »

Bluetooth ile mesajlaşmak istermisiniz? (Hemde Programsız)

Öncelikle Lost_Heaven'a konuyu sildiği için üzüldüğümü söylemek isterim keşke silmeseydi, buraya taşısaydı... Ama mutlaka bildiği bişi vardır demi???

Gelelim konumuza; ben bunu nokianın bi kaç modelinde şahsen denedim ve olduğunu gördüm. Başka marka telefonlarlada olucanı tahmin ediyorum. Çünkü bi çok telefonda takvim ve not yazma olayı bulunuyo...

Nasıl yapıcaz? Şöyle:

1-Telefonumuzun bluetooth'unu açıyoruz...
2-Telefonun "Not Yaz" kısmına giriyoruz. Bu özellik bazı telefonlarda Menü'deki Ekstra klasöründe, bazılarında ise Takvim özelliğinde bulunuyo (Örn: 6230 ve 6230i'lerde Takvim'in uzantısıdır)...
3-Yeni not'u seçiyoruz...
4-Not olarak arkadaşımıza ne göndericeksek onu yazıyoruz... İşlemi "Not Yaz" özelliği Takvim'in uzantısı olan telefonlarda kaydetmek gerekiyo ona göre...
5-Seçeneklere basıp Gönder'i ordanda Bluetooth ile'yi seçiyoruz...
6-Telefonumuz kısa bi süre arama yapıp o anda Bluetooth'u açık olan telefonları listeliyo...
7-Son olarak notumuzu yani mesajımızı göndermek istediğimiz telefonu seçip işlemi tamamlıyoruz...

Eğer sık sık bu şekilde mesajlaşıyorsak telefon eşleştirme işlemini yapıyoruz; böylece mesaj gönderirken daha az uğraşıyoruz...

Lütfen bunu deneyen arkadaşlar beğenselerde beğenmeselerde yorum yazsınlar...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.701 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu