Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
20 Mayıs 2012, 18:08:23 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Anlatıyımmı_?  (Okunma Sayısı 749 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gulaciya

Ziyaretçi

Durumum:

« : 13 Temmuz 2007, 17:37:47 »

yaş18,,hayatında biçok yanlışlar olan biriyim ailemle olsun kendimle olsun hiçbizaman kavgam bitmedi,hep tek başıma olup hayata göğüs germeyi düşündüm,hep sagaram çayım ve evimde oturmk istedim,hayatta belkide yapılmıcaklar yanlış yaptım,insanlar bana imrenerek bakarken etraftakiler aileme ne kadar iyi bi evlat yetiştirdiniz derken ben hayata aileme laf getirtmicem kendime laf getirtmicem die ailem naptıysa baş eğdim.bugün o kadar kafam bozukki anlatamam kimseyle paylaşamam yüzyüze gelince ancak böyle tanımadığım insanlara anlatırım derdimi,derman bulucaksınız diye değil sadece yazınca hep iyi olurdu bu zamana kadar hep defterlerime yazdım ama sığmıyo ne içimdeki yük gidiyo ne sıkıntım,hayatla savaşcak gücüm kalmadı annemi bile göze aldım bilsemki bu dünyada olmuağımı kesin bi çıkar yl olcaağını herşeyi yaparım,o kadar daraldımki bide etraftakilere kendimi mutlu gösterme çabası öldürdü bi insanın kafası hiçmi boş olmaz ya sürekli bişeyler düşünüyorum kafamda hep bişeyler var,ben hatalıyım ama kendime çok güvendim ben yaparım ederimdie demekki bazen insanlarında kaldıramıcakları şeyler olabiliyomuş....keşke ders almayı bilsem onu bile beceremiyorrumm
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2007, 17:43:12 »

öncelikle  paylaşımın için teşekkürler...  seninde söyledğin gibi önünde çayın kahven sigaran. ve  hep evde  oturmak..bunlarla zaten bir yere varamazsınki..Ama  hatasız  insanoğlu yoktur..öemli olan bundan sonraki geleceğini düşünmek ve hata yapmamak...Herşey senin elinde. belirtiğin gibi devam edersen bir sonuca varamazsın....Sana bir dost  nasihatıı
jAsMiN

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2007, 22:23:18 »

Bana söylermisin hayatta dört dörtlük yaşayan birini biliyomusun?
Kimler hata yapmıyo?
Her insan hata yapar en önemlisi de bir insanın yaptığı hatalardan ders alması ve asla bir daha o hataları yapmamasıdır.asla umutsuzluğa kapılma unutmayalımki hayat yaşamaya değer iyisiyle kötüsüyle...
gizem

------Üye Bilgileri Yeni Üye
*

Başarı Puanı +0/-0

Üye ID: 1319

Kayıt tarihi 08 Nisan 2008, 15:56:53

Durumum:

« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2008, 21:05:58 »

yas 18 öyle güzel bi yastasinki aslinda.Cogumuzun isteyipte geri dönemedigi yaslar.18 yasinda bi gencin ne derdi olabilirki demek geciyor icimden ama sana sorsam bi sürü sey anlatirsin.bizim yaslarimiza gelincede arkana dönüp baksan bi, 18 yasina. Aslinda ne kadarda bos seylere üzülmüsüm diyeceksin.18 den sonrasi öyle cabuk geciyorki...18 yasimi (genclik havailik te var ya ...) mutlaka barda arkadaslarimla kutlayacagim derdim.sanki barda arkadaslarimla kutlayipta ne olacaksa... demekki o yaslarda oyle dusunuluyor.o yaslarda bana sorsan cok akilliydim,cok dusunceliydim,cok kültürlüydüm,her yaptigim kendimce dogruydu. Simdi düsününce ne diyorum biliyormusun??? degilmis be arkadas degilmis...ben o yaslarda öyle saniyormusum.bizede büyüklerimiz nasihatlar ederdi hic dinlemezdik.simdi belki bu yaziyi okuyunca dersinki... beni anlamiyorsunuz.benim derdim o kadar cok ki... sana abla nahisati olsun.o yaslarin kiymetini bil kardesim.yillar gectikce insanin keskeleride cogaliyor....Keske simdiki düsüncemle 18 yasinda geri dönebilsem....

SEN BENI SEVSEN DE SEVMESEN DE GÖNLÜME GIRSENDE GIRMESEN DE BEN SENI SEVIYORUM
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.522 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu