Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
20 Mayıs 2012, 18:01:34 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ani Kararlar Vermek Duygusal İnsanın İşidir ...  (Okunma Sayısı 497 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ASİ

Ziyaretçi

Durumum:

« : 28 Ekim 2007, 11:48:58 »

ÜZGÜNDÜ,  girdiği bir mücadeleden bir kez daha yenilerek çıkmıştı . o hep yenilirdi zaten . yenilgiler,biriktirmekle gelip geçiyordu hayatı gerginlikler topluyordu. kara mizah öykülerine, taş çıkarıyordu hayatı.
           ÜZGÜNDÜ,
            çünkü duygularının peşinde bir kez daha sürüklenmiş, duygusuzun biri tarafından yerle bir edilmişti duygu dünyası . tuhaftır asi, diyordu ne zaman duygusal bir ilişkiye girecek olsam , aklıma yalvarırım . Ne olur duygularımın biraz önünde dur diye . durmasan bile yol göster bana . Artık hata yapmak istemiyorum.
          Ama diyorum senin dileklerin aklının umrunda bile olmuyor ; değil mi ?
Aynen öyle oluyor ; diyor . tam karar vereceğim anda duygularım taşıyor sanki . karşımdaki insanın nasıl biri olduğu konusundaki düşüncem bulanıklaşıyor .ve kararı o anda veriyorum. doğru yada yanlış. o anı yaşamak için geleceğimi ipotek etmiş oluyorum böylece .
    doğrusunu yapıyorsun ; diyorum , gülerek .
         Nasıl yani ; diyor şaşırarak .
        senin yapın bu ; diyorum , değişemezsin.
        ANİ KARARLAR VERECEK VE HAYATINI İPOTEK EDECEKSİN...!
YaRaLiYuReK

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2007, 13:07:04 »

paylaşımın için çok saol asi abi . çok güzel dizelerdi bunlar .

aslında beni anlatıyor. aşırı derecede duygusal olmam sağlıklı kararlar almamı engelliyor sanırım ve çevremdeki çoğu insanı hem kırmak hemde kaybetme noktasına geliyorum  ama ne yapim  her zaman duygularıma yenik düşebiliyorum işte .

ÜZGÜNDÜ,  girdiği bir mücadeleden bir kez daha yenilerek çıkmıştı . o hep yenilirdi zaten . yenilgiler,biriktirmekle gelip geçiyordu hayatı gerginlikler topluyordu. kara mizah öykülerine, taş çıkarıyordu hayatı.

beni bu birkaç gündür yaşadıklarım gibi .

çünkü duygularının peşinde bir kez daha sürüklenmiş, duygusuzun biri tarafından yerle bir edilmişti duygu dünyası . tuhaftır asi, diyordu ne zaman duygusal bir ilişkiye girecek olsam , aklıma yalvarırım . Ne olur duygularımın biraz önünde dur diye . durmasan bile yol göster bana . Artık hata yapmak istemiyorum.

evet hata yapmak istemiyorum . bu konuda hep özen gösteriyorum ama duygusallığın verdiği bir özellik  pek mantıklı da yanaşamıyorum .  istesemde bazı şeyleri geri getirmenin zor olacağını bile bilew bununla yaşamak zor . 
   ÜZGÜNÜMMMMMMMM   HEMDE ÇOK ÜZGÜNÜMMMMMM.

MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2007, 22:45:05 »

vaooooooooooo süper bir yazı abiii eline sağlıkkk
sessiz_peri

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 28 Ekim 2007, 23:04:29 »

katiliyorum cok güzel yazii ellerine saglik .......
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 1.641 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu