|
yemliha
|
 |
« : 03 Ekim 2007, 12:15:28 » |
|
AYRILIKLARIN ŞAİRİ
Ben ayrılıkların şairi Yalnızların ozanıyım Sen masallar okurken daha Ben acıların yazanıyım...
Haklısın aramızda dağlar denizler var Haklısın aramızda uçurumlar Senin sevdaların üç günlük masal Benim sevdalarım Allahıma kadar...
"Elma şekeri mi sandın aşkı Ne şiirin şiir ne şarkın şarkı Hele bir kırılsın feleğin çarkı İşte ben o zaman görürüm seni"
Hala "Tahta masalara" yazıyorsam adını "Aşk kitaplarında" arıyorsam tarifi aşkın "Kahır mektuplarında" yeniden buluyorsam seni Ve "ıslak mendillere" siliyorsam gözyaşlarımı "Eyvahlar" çekiyorsam her biten aşkın ardından " Bana sor ayrılığı- yalnızlığı bana sor" diye haykırıyorsam Ve "sabahçı kahvelerinde" bir çay gibi demliyorsam hasretini Ve "inadına " özlüyorsam o "çaykarası" gözlerini
Bu benim ilk aldanışım değil Bu benim son yıkılışım değil Bırak bu sahte gözyaşlarını Üzülme "benim için üzülme" Üzülme bu son için üzülme Ben yeterim kendime...
Varsında bir dağ gibi büyüsün hasretin içimde Varsında her gece bir kemanın tellerinde ezilsin kalbim Varsında bir daha değmesin ellerime ellerin Asla pişman değilim...
Hatırla bir adam diyordun hatırla Ömür boyu sevsin beni ömür boyu İşte o deli İşte o çılgın İşte "o adam benim" Çünkü ben "Aşkı ölümsüz bilenlerdenim"
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2007, 12:30:16 Gönderen: yemliha »
|
|
bi fincanın dibince yarım kalmış aşkımsın Acı bi kahve gibi uykumu kaçırmıssın Gündüzüm gece oldu tüm düşlerim seninle. Sensizlikle bulur her bi kabusum iLe... OYSA KABUS YALAN,DÜŞ KISA ve HAYAT UZUN SEVGİLİM..SENDE BENİ SEVERSEN YARIM KALMAZ HİÇBİR FİLM[/
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2007, 12:17:49 » |
|
ACEMİ ŞAİR
Ne farkın var senin şiir hırsızlarından Onlar mısralarımı Sen duygularımı çaldın "Uçurum çiçeğim" dedim uçtun "Şiir gözlüm " dedim sustun "Yosun gözlüm" dedim soldun "Sen bensiz ben sensiz az mı ağladık dedim" güldün "Ne ateşler yaktım senin için" dedim söndün "Ben böyle olacak adam değildim" dedim küstün Ve bir sabah Ne var ne yoksa içimde Çalıp götürdün Görüyorsun işte Sen de acemi şairler gibi Doğmadan öldün.
|
|
|
|
|
|
bi fincanın dibince yarım kalmış aşkımsın Acı bi kahve gibi uykumu kaçırmıssın Gündüzüm gece oldu tüm düşlerim seninle. Sensizlikle bulur her bi kabusum iLe... OYSA KABUS YALAN,DÜŞ KISA ve HAYAT UZUN SEVGİLİM..SENDE BENİ SEVERSEN YARIM KALMAZ HİÇBİR FİLM[/
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2007, 12:20:59 » |
|
ACELEN NEYDİ
Rüyamda görsem inanmazdım Terkedipte gideceğini Neden yıktın bu aşkı neden Söyle söyle Acelen neydi
Günler vardı yaşayacak Çok şey vardı paylaşacak Ne vardı ki ayrılacak Acelen neydi?
Yalnız sana bağlamışken duygularımı Yalnız sana adamışken yarınlarımı Birer birer yıkıp gittin umutlarımı
Bu muydu canım aşkın bedeli İçim yanıyor gittin Yangından kendini kaçırır gibi Söyle söyle acelen neydi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2007, 12:22:25 » |
|
ACIRIM SANA
Kalbine gömüp de dinmez acını Mutluyum deme hiç acırım sana Boş yere gizleyip gözyaşlarını Yanımda gülme hiç ağlarım sana
Bir nehir olup da taşamadın ki Aşkının peşinden koşamadın ki Sen doğdun ama hiç yamaşadın ki Yaşadım deme hiç gülerim sana
Aynalar gösterir sana kendini İster kalbimi kır ister elini Sen yazdın elinle sen kaderini Acırım sevgilim acırım sana Yanarım sevgilim yanar sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2007, 12:23:27 » |
|
ADIM YANLIZLIK BENİM
Önce seni Sonra kendimi Bugün de kimliğimi kaybettim Hükümsüzdür Bulanlar Boşuna yorulup getirmesin yazık Çünkü Ahmet'i türkülere Selçuk'u şarkılara İlkan'ı şiirlere gömdüm artık Bundan böyle "Adım yalnızlık benim Soyadımsa ayrılık"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2007, 12:24:20 » |
|
AĞIR YARALI
BENİ TA KALBİMDEN VURDU GİDİŞİN BÜTÜN UMUTLARIM AĞIR YARALI AKLIMDAN ÇIKMIYOR VEDA EDİŞİN BÜTÜN DUYGULARIM AĞIR YARALI!..
DÜNYAYI BAŞIMA YIKMIŞCASINA BAĞRIMA KURŞUNLAR SIKMIŞCASINA SANKİ BİR SAVAŞTAN ÇIKMIŞCASINA BÜTÜN ANILARIM AĞIR YARALI!..
AŞKIMIZ VERİRKEN EN SON NEFESİ YIKILDI GÖNLÜMÜN SEVDA KALESİ SIRTIMDA SANKİ BİR BIÇAK DARBESİ BÜTÜN HAYELLERİM AĞIR YARALI
AYRILIP GİDECEK SÖYLE NE VARDI? SONUNDA AŞK DEĞİL GURUR KAZANDI ARTIK MUTLULUĞUM DÜNLERDE KALDI BÜTÜN YARINLARIM AĞIR YARALI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2007, 12:25:47 » |
|
AĞLARSIN
Ayrılıp gidişin bir çare değil Bu acı gerçeği bir gün anlarsın!.. Unuttum dediğin yerlerde bile Bir eski şarkıyı duyar ağlarsın!..
Bir zaman seninle gezdiğim yerler Sahiller kahveler kuytu köşeler Canlanır gözünde o eski günler Maziyi hasretle anar ağlarsın!..
El ele gezene bakar ağlarsın!.. Gün olur gözlerim gelir aklına Gün olur sözlerim gelir aklına Gözyaşın yetmez ki pişmanlığına Başını taşlara vurur ağlarsın!..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2007, 12:26:29 » |
|
ALLAH KAHRETSİN Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kalbimi Kim ne derse desin Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin!...
Durup durup seninle gezdiğim yerlerde dolaşıyorum Sanki köşe başından sen çıkacaksın Sanki duraklarda beni bekliyorsun Geçen gün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen, gözleri sen, kaşları sen, Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa Bir tokat yedim senin yüzünden Allah kahretsin!.. Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten ölüceğim Umurunda mı senin? Kimbilir hangi cehenmem desin? Allah kahretsin!... Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğum günlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin!...
İşte böyle sevda benimkisi Bu zamanda bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlara bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa Allah kahretsin!...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2007, 12:27:21 » |
|
ARAYACAKSIN
Bu gidiş nereye veda etmeden Demek karar verdin ayrılacaksın Yalvarıp kal demem git güle güle Nasılsa hatanı anlayacaksın
Giderken gerçeği göremez insan Gururdur kalpleri o an karartan Bir başka sevdaya düştüğün zaman Nasılsa sen beni arayacaksın
Aradan mevsimler geçmiş olacak Pişmanlık kapını çalmış olacak Mutluluk saatin durmuş olacak Maziyi andıkça yıkılacaksın Bugünü hasretle arayacaksın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Ekim 2007, 12:28:01 » |
|
AŞK ARTIK BURADA YAŞAMIYOR
"Lütfen başka kapıya"
Boşuna çalma kapıyı Evde kimse yok Adresi değişeli mutluluğun Çok oldu çok Hatıralar bir bir taşındı odalardan Aylar var perdeler açılmıyor Işıklar yanmıyor Telefonlar çalmıyor Anlayacağın Sen gideli buralardan Aşk Artık bu evde yaşamıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Ekim 2007, 12:28:28 » |
|
AŞKIMIZ ESKİ BİR ROMAN
KALBİMDE ARAMA ESKİ YERİNİ SEN GÖZÜMDEN AKAN SELE KARIŞTIN İSTESEM DE ARTIK SEVEMEM SENİ HASRET RÜZGARINA YELE KARIŞTIN
SENİNLE AŞKIMIZ ESKİ BİR ROMAN YANDI SAYFALARI KÜLÜDÜR KALAN SEVGİLİM, HER ŞEYİM SENDİN BİR ZAMAN NE YAZIK SONUNDA ELE KARİŞTIN
KIRILAN KALBİM VAR, DİNMEZ BİR KİNİM ÖMRÜNCE SÜRECEK AŞKA YEMİNİM KAVUŞMAK İMKANSIZ ARTIK SEVGİLİM DÖNÜŞÜ OLMAYAN YOLA KARIŞTIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Ekim 2007, 12:29:01 » |
|
AYLARDAN MAYISTI
“Her aşkın ortak bir düşmanı vardır. Oda zaman…”
Hayatta ne varsa çok sevdiğim Sen bana zehir ettin… Aşk diyordun inadına aşk Kahrettin… Umut diyordum ölesiye umut Tükettin… Ne hayallerim vardı dağlar kadar Bitirdin… Bir sabah uykularına doymazdım Bir de yıldızlı gecelere Özlettin… Aylardan mayıstı en çok sevdiğim… Terk ettin…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemliha
|
 |
« Yanıtla #12 : 03 Ekim 2007, 12:29:45 » |
|
AYRILIK KOLYESİ
Son bir hatıram var gitmeden sana Bu son hatıramı al da öyle git!.. Bir kolye bu, senden bir eser bana Eğer beğenmezsen kır da öyle git!..
İncileri onun hep gözyaşımdan Boncuğu elması sabır taşımdan Zinciri armağan beyaz saçımdan Dilersen boynuna tak da öyle git!...
Bu kolyeyi sana vermesem olmaz Yıllardır sakladım kaybetsem olmaz Artık sevdiğimi gizlesem olmaz Gitmeden yüzüme bak da öyle git
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|