Melekyarim.CoM Aşk Sevgi Bayanlara Özel Erkeklere Özel Sağlık Bilgisi Ödev Rüya Tabirleri Paylaşım Platforumu
20 Mayıs 2012, 17:01:22 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üyelerimizin yazdığı mesajlar kontrolden geçmemektedir ve mesaj içeriğinden üye sorumludur. Mesajlarda Yasa Dışı İçerik Bildirimi Yapmak İstiyorsanız Lütfen melek.yarim@hotmail.com Adresine Mail Atınız

Forumumuz Linkler Dışında  Gizlenmiş değildir.
Üye Olmayan Ziyaretçilerimiz Bütün Forumu Görebilirler Fakat Yeni Konu Açamazlar ve Konulara Cevap Yazamazlar. Forumumuzu tam anlamıyla kullanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Üyelik Ücretsizdir.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ağrıda Hayat Mücadelesi Veren Özmen Ailesi Yardım Eli Bekliyor  (Okunma Sayısı 551 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MeLeKYaRiM

Ziyaretçi

Durumum:

« : 11 Haziran 2008, 10:42:21 »

Ağrıda Hayat Mücadelesi Veren Özmen Ailesi Yardım Eli Bekliyor

Ağrı’da yıkılmak üzere olan bir evde 7 çocuğu ile birlikte hayat mücadelesi veren Makbule Özmen yetkililerden yardım bekliyor.

Ağrı’nın Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet eden yedi çocuk sahibi Makbule Özmen yıkılmak üzere olan evlerinin onarılması için yetkililerden kendilerine sahip çıkılmasını istedi.

Kazım Karabekir Mahallesi, Beşevler Mevkiinde ikamet eden ailenin içinde bulunduğu durum yürekleri parçalıyor.

Evin reisi olan Makbule Özmen, eşim kıştan beri iş aradığını ama bir türlü iş bulmadığını ve ruhsal bunalıma girdiğini söyledi.

Makbule Özmen “5 çocuğum okul okuyor. Maddi durumuz olmadığı için okula göndermekten zorlanıyorum. Oturduğumuz evin duvarları nerdeyse yıkılmak üzere ve gidecek yerimiz de olmadığından mecburen oturuyoruz. En büyük korkum evimizin bir gün üzerimize yıkılmasıdır. Yetkililerden bize bir yardım eli istiyorum” dedi.

Gözyaşlarına hakim olamayan Özmen, bazen bahçede kaldıklarını ve uzanacak yardım elini beklediklerini söyledi.

Mahalledeki vatandaşların verdiği yiyeceklerle karınlarını doyurduklarını belirten anne Özmen, “Çok zor durumdayız. . Ne olur yardım edin diyerek feryat etti..

En Çok maddi imkansızlıklar sebebiyle üzüldüğünü belirten Ailenin ortanca kızı 7 sınıf öğrencisi Leyla ise  "Kışın kar ve tipiden, yazın da Yağmur ve çamurdan korunmaya çalışıyoruz. Gerçekten çok zor durumdayız. Birilerinin yaşadığımız bu sefaleti görmesini ve bize yardım etmesini bekliyoruz" dedi.
www.diyadinnet.com Haber Servisi

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.391 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu