Fadime76
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« : 10 Temmuz 2007, 16:27:01 » |
|
ACILARA GÜLMENİN TİRYAKİSİYİM
BİR YUDUM DUMANA SUSAMIŞ GİBİ ACILARA GÜLMENİN TİRYAKİSİYİM YÜZÜMDE ÇİLE VAR, TEBESSÜM GİBİ ACILARA GÜLMENİN TİRYAKİSİYİM
ÇİLELER DOLU BEDBAHT HAYATIM HER YERDE BİR ACIM VAR, BİR AHIM GÖZ YAŞLARIM ZEFKTEN DEĞİL ALIŞKANLIĞIM ACILARA GÜLMENİN TİRYAKİSİYİM
DERTLERİN MEKANIYIM, ÜMİTLERİN VİRANESİ UĞRAMAZ BANA, MUTLULUĞUN BİR ZERRESİ KAHKAHAM İÇTEN DEĞİL, SARHOŞUN GÜLMESİ ACILARA GÜLMENİN TİRYAKİSİYİM
GÜLMEDİ KADERİM SEVGİDEN YANA BİR SEVENİM YOK BAHTIM KARA GÜLESİM GELİYOR BÖYLE YALNIZLIĞA ACILARA GÜLMENİN TİRYAKİSİYİM
sana elveda mı ASLA!!!
sana elveda mı ASLA!!! Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin
Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda
AĞLAMA GÖZLERİM
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim
Biliyorsun çok çektim, felek elinden Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim
Mutluluk güneş gibi, bize doğacak Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim
Sevdim seni bir kere
Sevdim seni bir kere, Vazgeçmem ölsem bile Sen ne söylersen söyle, Bu aşk bitmez bunu belle.
Seni düşündüm yine bu gece, Anldım geçmiyor sensiz gece, Yokluğun vuruyor beni derde, Bu aşk bitmez bunu belle.
Sakın başkasını arama, Bırakmam seni anlasana, Yapsanda türlü numara, Bu aşk bitmez bunu belle.
İstediğini yapmadım mı? Sana bakanları harcamadım mı? Senin için ölümü göze almadım mı? Bu aşk bitmez bunu belle.
|