5 Parmagı Ve Bacakları Olmayan Mehmet Amca Görenleri Hayrete Düşürüyor
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi cezaevi yolunda demir doğrama ve arazi araçlarının tamirini yapan 43 yaşındaki Mehmet Özer görenleri şaşırtıyor.

Birçok sağlam ve Sağlıklı insanın yapamadığı demir doğrama ve arazi araçları tamirini yapan Özer'in her 2 elinde sadece 5 parmağı bulunuyor. 2 bacağı da belinden itibaren doğuştan olmayan Mehmet Özer, araba kullanıyor demir doğrama ve arazi araçları tamiri ve yan sanayi parçaları kendisi yaparak görenleri şaşırtıyor.

7 çocuğu olan Mehmet Özer'in en büyük destekçisi ise 13 yaşındaki oğlu. Kendini bildi bileli çalıştığının altını çizen Özer, "Allah'ın bana verdiği bir eksikliktir ama bu da bana engel değil. Bazen bakıyorum eli ayağı düzgün insanlar geliyor sadaka istiyor. Önce sadaka veriyorum sonra da dilenciliğin ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatıyorum. Ben demir doğrama işleri, traktör römorku yapıyorum. Yan sanayi parçalarını üretiyorum. En büyük destekçim ise oğlum. O da okula gidiyor hafta sonu bana yardıma geliyor." dedi.
Özürlü ehliyetinin bulunduğunu ifade eden Özer, "Taksi kamyon kullanabiliyorum. Bir taksim var onu da kendime göre yapmışım. Eşimle tanıştığım zaman ailemi onun ailesine kız istetmeye yolladım, vermediler. Bunun üzerine ben de kaçırdım. Tam yakalanacakken eşim beni kaçırarak bir akrabamızın evine gittik. Ailelerimiz barıştıktan sonra da evlendik. Şimdi 7 çocuğum var ve çok mutluyum." diye konuştu.(cihan)